Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most mit csináljak? Pont...

Most mit csináljak? Pont akkkor megyek úszni mikor megjön!

Figyelt kérdés
Júniu 1.megyünk az osztályommal élményfürdőbe.Nekem pont akkor fog megjönni.Most mitcsináljak?Tampont még nem próbáltam,de szerintem kifogom mikor megyünk.Lehet vele úszni?Anyu azt mondta nyugodtan mehetek vele vízbe.Meddig bírja ki(mini o.b.)?Félek hogy átázok.Tapasztalatok?
2009. máj. 10. 16:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
hát ha ennyi idegeskedsz rajta akkor lehet el is marad a menstruációd mivel 14 évesen nem biztos hogy, rendszereződik.
2009. máj. 10. 17:42
 12/14 anonim ***** válasza:
szia, en irtam, hogy ha 2 orankent kimesz ellenörizni, az meg nem gaz. Azert attol ne tartsal, hogy egy nagy vertocsa lesz körülötted. Engem a versenysport több, mint 10 evig vizhez kötött, ebböl kb 7 evig ugy, hogy mar menstrualtam, es tampont hasznaltam, elöfordult, hogy ataztam, nekem nagyon erösen van meg, ha atoazol is, az sem fog latszodni a vizben, inkabb amiatt lenne fontos, hogy gyakran ellenörizd, emrt a többiek szemelyi higieniajat "veszelyezteted", azt senki nem fogja latni, ha eselteg atazol, hiszen nem egyszerre tavozik ilyenkor a szervezetedböl több liternyi ver...
2009. máj. 10. 18:30
 13/14 A kérdező kommentje:

remélem igazatok lesz :)

köszi a tanácsokat :)

aki tud az még írjon!

2009. máj. 10. 18:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem egészen eddig egyszer késett. Amikor az osztályom élményfürdőbe ment. Úgyhogy itthon röhögtem, amíg mindenki ragyogóan szórakozott. Mindegy, egyéni problem.

Ha nagyon akarsz menni, használj tampont.

2010. jan. 20. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!