Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most mit csináljak? Pont...

Most mit csináljak? Pont akkkor megyek úszni mikor megjön!

Figyelt kérdés
Júniu 1.megyünk az osztályommal élményfürdőbe.Nekem pont akkor fog megjönni.Most mitcsináljak?Tampont még nem próbáltam,de szerintem kifogom mikor megyünk.Lehet vele úszni?Anyu azt mondta nyugodtan mehetek vele vízbe.Meddig bírja ki(mini o.b.)?Félek hogy átázok.Tapasztalatok?
2009. máj. 10. 16:14
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

*június (bocsi)

amúgy 14 éves vagyok

2009. máj. 10. 16:16
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
szia, szerintem simán kipróbálhatod a tampont. De hogyha például már május 30-kor is megjön akkor május 30.-án vagy 31-én próbáld otthon ki, hogy azért ott mégis könnyebben tudd már felhelyezni, a lényeg, hogy lazulj el, és ne légy görcsös, mert akkor könnyebb felhelyezni. Hát első napokon kb. 3 órát kibír szerintem, de úgy tudod ellenőrizni, hogy elmész Wc-re és megprbálod kihúzni (csak egy kicsit) ha nehezen jön, akkor hagyd benn, ha pedig könnyen jön, akkor szedd ki, nehogy átázz. De elvileg ha veszel tampont ott levan írva benn egy kis lapra minden. Sok sikerT!
2009. máj. 10. 16:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan használj tampont, semmi bajod nem lesz tőle. Hogy mennyi ideig bírja ki, az attól függ, hogy milyen erős a menstruációd. Pár órát mindenképp.
2009. máj. 10. 16:26
 4/14 A kérdező kommentje:

köszönöm

május 31.fog megjönni

és a vízben nem fogok átázni egy mini tamponnal?

2009. máj. 10. 16:30
 5/14 anonim ***** válasza:
hogy at fogsz-e azni igy eleg nehez megmondani, mert az ugye a verzesed mennyisegetöl függ, de ellenörizgesd, ha könnyen kicsuszik, akkor megtelt, es csereld ki, en a helyedben olyan 2 orankent megneznem, az meg nem is zavaro, hogy 2 orankent ki mesz es annyi idö alatt biztos nem törtenik baleset.
2009. máj. 10. 16:33
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha erős vagy közepesen erős a vérzésed óránként kétóránként ellenőrizd. Ciki lenne ha átáznál.
2009. máj. 10. 16:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha erős a vérzésed használj közepeset, ne minit!
2009. máj. 10. 16:52
 8/14 A kérdező kommentje:

olyan közepesen erős szokott lenni a 2.nap :S

az nagyon égő lenne ha a medencében vértócsa lenne körülöttem :S

2009. máj. 10. 17:02
 9/14 A kérdező kommentje:

írjatok még!

van ezzel kapcsolatban tapaszteletotok?

2009. máj. 10. 17:03
 10/14 A kérdező kommentje:
*tapasztalatotok
2009. máj. 10. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!