Szerintetek tinédzser nőgyógyászaton miért nem NŐi orvosok vannak?
18:12
Hát bátya! te egészen másról beszélsz, mint amiről itt szólt a vita..!!
Gondolom te is orvos vagy netalántán férfi nőgyógyász?!?!?
Véded a mundért, de nincs miért.
Ha a párom prosztata vizsgálatra megy, mindenképpen és kizárólagosan férfi orvoshoz megy...
és azért mert:
1. a férfinek ugyanaza van mint neki, jobban megérti szinte félszavakból is a problémát
2. kevésbbé kínos a senekét égnek meresztenie, mint egy nő előtt...
pedig ő már nem tini!! és állítólag a férfiak kevésbbé gátlásosak...
Szóval, próbáld meg megérteni az itt írtakat és ne tekerd ki a témát arrafelé amiről nem volt szó.
tegnap 18:12
Neked ügyvédnek kellene menned, vagy talán az is vagy??
Nagyon ügyesen kanyarodtál el a témától a férfi nőgyógyászok támogotása felé!
Vagy tényleg férfi nőgyógyász lehetsz?
Nem túlzottan erős a beleérző képességed, így nem igazán tudod megérezni és megérteni a tinédzser nőgyógyászatra készülők problémáját, majd ha lesz esetleg lányod abban a korban, akkor talán...
tegnap 8:05
egyetértek veled, nekem is furcsák azok a szülők, akik nem igazán törődnek a lánykájuk érzéseivel...
az kissé lefajuló vitában a kisebbséghez tartozom
ha én orvos lennék (annak készülnék) nőként szinte kizárt , hogy épp nőgyógyász szakot választanám
nekem a ffi a természetesebb doki, igen még tiniknek is
DE semmi gond a női nőgyógyászokkal!
csak nem értem ha elsőre egy tini fél (ami érthető) miért kell még azzal is stresszelni, hogy ajaj és ráadásul sok a ffi
orvos és kész! lehet mindig kifogtam a legkedvesebb, legempatikusabb ffi nőgyógyászt, de soha ,tiniként, sem volt semmi megalázó vagy más negatív tapasztalatom velük
16:26
Szerintem te pont forditva ülsz a lovon,
az lenne a normális, ha női dokik lennének a tini nőgyógyászaton és nem kellene még azzal is stresszelni szegényeket, hogy egy idegen ffi orvos várja majd a szék elött...
ma 16:26
akkor te szerencsés voltál! Nem mindenki az. Én pl nem voltam az, durva is volt (bár ez nem hiszem, hogy nem-függő)
és teljesen érzéketlen tuskó!
Nagyon sajnálom a mai napig is hogy nem nőhöz mentem elsőre. Ha lányom lesz, mindenképpen női dokihoz viszem!
Miért nem csak nők vannak?
Én még nem hallottam ffi tini-nőgyógyászról.
Nem lenne túl szerencsés elsőre ffi dokival találkoznia egy 14-16 évesnek, legalábbis szerintem.
"Miért nem csak nők vannak? "
ez irónia akart lenni.
tegnapelőtt 16:26
nem értem?....
füllenteni kellene, hogy Ááá, dehogy, csak nők lesznek a dokik, ffi doki elképzelhetetlen!!
És akkor belép az ajtón, és mi lesz, ha szembe találja magát egy idegen ffi dokival, aki vár rá, hogy lazítson kedvesem, dobja le a bugyit, üljön fel és terpesszen. Ne izguljon, én sem izgulok (he.he), hiszen már több ezer puncit láttam és a magácskáé sem különb mint a többi?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!