Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek tinédzser nőgyógyá...

Szerintetek tinédzser nőgyógyászaton miért nem NŐi orvosok vannak?

Figyelt kérdés
Éppen elég gond és kínlódás egyáltalán elmenni, vetkőzni, terpeszteni, minek kell ezt megtetézni még egy "idegen" férfi orvosal is, szegény tininek?
2011. nov. 10. 19:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

18:12

Hát bátya! te egészen másról beszélsz, mint amiről itt szólt a vita..!!

Gondolom te is orvos vagy netalántán férfi nőgyógyász?!?!?

Véded a mundért, de nincs miért.

Ha a párom prosztata vizsgálatra megy, mindenképpen és kizárólagosan férfi orvoshoz megy...

és azért mert:

1. a férfinek ugyanaza van mint neki, jobban megérti szinte félszavakból is a problémát

2. kevésbbé kínos a senekét égnek meresztenie, mint egy nő előtt...

pedig ő már nem tini!! és állítólag a férfiak kevésbbé gátlásosak...

Szóval, próbáld meg megérteni az itt írtakat és ne tekerd ki a témát arrafelé amiről nem volt szó.

2011. nov. 12. 11:32
 22/34 anonim ***** válasza:

tegnap 18:12

Neked ügyvédnek kellene menned, vagy talán az is vagy??

Nagyon ügyesen kanyarodtál el a témától a férfi nőgyógyászok támogotása felé!

Vagy tényleg férfi nőgyógyász lehetsz?

Nem túlzottan erős a beleérző képességed, így nem igazán tudod megérezni és megérteni a tinédzser nőgyógyászatra készülők problémáját, majd ha lesz esetleg lányod abban a korban, akkor talán...

2011. nov. 12. 11:40
 23/34 anonim ***** válasza:

tegnap 8:05

egyetértek veled, nekem is furcsák azok a szülők, akik nem igazán törődnek a lánykájuk érzéseivel...

2011. nov. 12. 12:13
 24/34 Mila11 ***** válasza:

az kissé lefajuló vitában a kisebbséghez tartozom

ha én orvos lennék (annak készülnék) nőként szinte kizárt , hogy épp nőgyógyász szakot választanám

nekem a ffi a természetesebb doki, igen még tiniknek is

DE semmi gond a női nőgyógyászokkal!

csak nem értem ha elsőre egy tini fél (ami érthető) miért kell még azzal is stresszelni, hogy ajaj és ráadásul sok a ffi

orvos és kész! lehet mindig kifogtam a legkedvesebb, legempatikusabb ffi nőgyógyászt, de soha ,tiniként, sem volt semmi megalázó vagy más negatív tapasztalatom velük

2011. nov. 18. 16:26
 25/34 anonim ***** válasza:

16:26

Szerintem te pont forditva ülsz a lovon,

az lenne a normális, ha női dokik lennének a tini nőgyógyászaton és nem kellene még azzal is stresszelni szegényeket, hogy egy idegen ffi orvos várja majd a szék elött...

2011. nov. 18. 16:32
 26/34 anonim ***** válasza:

ma 16:26

akkor te szerencsés voltál! Nem mindenki az. Én pl nem voltam az, durva is volt (bár ez nem hiszem, hogy nem-függő)

és teljesen érzéketlen tuskó!

Nagyon sajnálom a mai napig is hogy nem nőhöz mentem elsőre. Ha lányom lesz, mindenképpen női dokihoz viszem!

2011. nov. 18. 16:36
 27/34 A kérdező kommentje:

Miért nem csak nők vannak?

Én még nem hallottam ffi tini-nőgyógyászról.

Nem lenne túl szerencsés elsőre ffi dokival találkoznia egy 14-16 évesnek, legalábbis szerintem.

2011. nov. 18. 16:41
 28/34 A kérdező kommentje:

"Miért nem csak nők vannak? "

ez irónia akart lenni.

2011. nov. 18. 16:43
 29/34 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 16:26

nem értem?....

füllenteni kellene, hogy Ááá, dehogy, csak nők lesznek a dokik, ffi doki elképzelhetetlen!!

És akkor belép az ajtón, és mi lesz, ha szembe találja magát egy idegen ffi dokival, aki vár rá, hogy lazítson kedvesem, dobja le a bugyit, üljön fel és terpesszen. Ne izguljon, én sem izgulok (he.he), hiszen már több ezer puncit láttam és a magácskáé sem különb mint a többi?...

2011. nov. 20. 13:05
 30/34 Mila11 ***** válasza:
ha nem érted amit írtam, attól még nem kell baromságokat belemagyarázni
2011. nov. 20. 16:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!