Létezik fogyókórás fogamzásgátló?
Neten a Belarát hozta fel, de rákattintva az oldal nem található, többi linkben pedig nem volt értelmesnek tűnő gondolat.
Tri-Regolt szedtem, nem volt vele bajom, utóbbi időben ráfogtam a gombásodásra való hajlamot,így abbahagytam. A napokban akarok bejelentkezni a magán nőgyógyászhoz, de előtte tájékozódok gyógyszerek terén..
Van olyan foggátló, aminek étvágytalanság a mellékhatása? Jól jönne:D
1. Nincs olyan fogamzásgátló, amitől kifejezetten fogyni lehet, vagy csökkenti az étvágyat. De minden egyes tablettánál ott van a lehetséges mellékhatások között a fogyás is. Ez nem a tablettától függ, hanem a TE szervezetedtől. Így a doki sem fogja tudni előre megmondani, hogy neked épp milyen mellékhatásod lesz tőle.
Egyébként szerintem lényegesen többen híznak tabletta mellett, mint ahányan fogynak tőle.
(Egyszer csináltam egy felmérést: 50 nőből 16-nál volt étvágynövekedés/hízás, 3-nál fogyás).
2. Állítólag a drospirenon tartalmú tabletták (Yasminelle, Yadine) vízhajtó hatásúak, emiatt mérséklik a testsúlygyarapodást (állítólag a többi pont, hogy vizet köt meg). Viszont cserébe ezek mellett a legnagyobb az esély a trombózisra.
3. Hüvelygombásodást szintén minden tabletta okozhat, ez is tőled függ, nem a tablettától. Nagy vszínűséggel mással is ugyanilyen probléma lesz.
4. A tablettán, óvszeren, injekción, spirálon és megszakításon kívül is van még lehetőség.
Pl. pesszárium spermiciddel együtt használva olyan hatásos, mint az óvszer. Egyik fél sem érzi, és nem avatkozik bele a normális működésbe.
Vagy ott vannak pl. a spermicidek, amelyek önmagában nem megbízhatóak, viszont megszakítással együtt vagy pesszáriummal alkalmazva jó hatásfokúak.
Én a Belarától gombásodtam állandóan, azután abbahagytam. Később olvastam, hogy ezzel a gyógyszerrel hererákos férfiakat gyógyítottak...no comment.
Beszéld meg a védekezési lehetőségeket azzal a dokival, akit ajánlottam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!