Létezik fogyókórás fogamzásgátló?
Neten a Belarát hozta fel, de rákattintva az oldal nem található, többi linkben pedig nem volt értelmesnek tűnő gondolat.
Tri-Regolt szedtem, nem volt vele bajom, utóbbi időben ráfogtam a gombásodásra való hajlamot,így abbahagytam. A napokban akarok bejelentkezni a magán nőgyógyászhoz, de előtte tájékozódok gyógyszerek terén..
Van olyan foggátló, aminek étvágytalanság a mellékhatása? Jól jönne:D
Primabalerina:
De igen, azoktól is féltem őket. Mindentől féltelek titeket, ami árt.
A fogamzásgátló pont olyan, amit csak simán kellő odafigyeléssel ki lehet váltani. Pláne felnőttként, pláne egy komoly kapcsolatban. A "komolytalan" érintkezéseknél pedig gumi, ott több dologtól kell védeni a kis törékeny testeteket. :)
facepalm????
Ha olyan hülye a kérdés, nem bírod ki, hogy ne szólj hozzá????!!!!!i.dióta
Primabalerina!!!
Akkor aki nem akar terhes lenni, mivel óvja a törékeny kis testét? ha nem tabival???
(gumi a mi szexuális szokásaink miatt nem jó, kiszárad és állandóan nyálazhatnánk ha megint be akarjuk dugni vhova....injekciót fiatalon nem ajánlják, spirált meg szülés előtt nem ajánlják)..na erre mit lépsz?
Amúgy nem vagyok túlsúlyos, csak sok gyógyszernél írták a fórumokon, hogy 10 kilókat híztak tőle...
(pedig nem ez lenne a funkciója)...
"A fogamzásgátló pont olyan, amit csak simán kellő odafigyeléssel ki lehet váltani."
Megosztanád az észt???
Naptármódszerre gondolsz, meg a megszakításra?
Ezekről azt mondta anno egy nőgyógász, hogy minden 4. nő így lesz terhes...
13:39 vagyok
Te aztàn jol felpangàltad magad...
Szerintem sokan csak segiteni szerettek volna,mindenki ahogy tud...Ha nem èrdekel màsok vèlemènye,mièrt kèrdezel?
Tènyleg nem bàntàs kèpp irom,csak nem èrtem,h mièrt kell mindenki vàlaszàra ilyen hangnemben reagàlni...Ha nem is èrtesz egyet,olvasd el,felejtsd el,vagy ha van is màs vèlemènyed,mond el màsabb stilusban.
Remèlem tud majd neked valaki valamit ajànlani aminek hasznàt veszed...
"Kedves" kérdező!
Azt lépem erre, hogy tanulj meg olvasni, mert amelyik bejegyzésre most reagáltál nagyon aranyosan, azt nekem írták, mert voltam olyan bolond, hogy melléd álltam a második válaszomban.
A fogamzásgátlás női dolog? Tényleg? Ekkora férfisoviniszta dumát még nőtől nem hallottam.
Minimum közös, de ha a véleményem is számít, akkor kb. 95%-ban a férfi dolga. Azért mégiscsak a férfi tudja, hogy neki mikor lesz jó, és az sem nagy titok, hogy hol nem kéne, hogy jó legyen.
A naptáras módszer hülyeség, a megszakításos viszont nem. Akkor mondhatjuk, hogy 8 nőből egy esik így teherbe, önhibáján kívül - ami nem is rossz arány, balf*sz férfitársaimat ismerve.
Továbbá a gumit nem nyálazzuk, megvan hozzá a megfelelő síkosító.
Sikosítóhoz meg megvan a megfelelő allergia...
(mondjuk gumihoz is, de van 1. fajta,amit bírok)
Allergiához pedig megvan a megfelelő kategória:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-fertoz..
Továbbá síkosítóból is elég nagy a választék. Kétlem, hogy a jobb, vizes alapúakra is lehet allergiásnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!