Létezik fogyókórás fogamzásgátló?
Neten a Belarát hozta fel, de rákattintva az oldal nem található, többi linkben pedig nem volt értelmesnek tűnő gondolat.
Tri-Regolt szedtem, nem volt vele bajom, utóbbi időben ráfogtam a gombásodásra való hajlamot,így abbahagytam. A napokban akarok bejelentkezni a magán nőgyógyászhoz, de előtte tájékozódok gyógyszerek terén..
Van olyan foggátló, aminek étvágytalanság a mellékhatása? Jól jönne:D
Ugye ez a kérdés csak vicc?
--
Még egy: nem véletlenül kaptál magas hormontartalmú Tri-Regolt. Ráadásul gombásodásra való hajlamon MINDEN fog.gátló okoz, mert megváltoztatja a hüvelyflórát. Ha az egyiktől gombásodsz, a másiktól is fogsz.
Nem vicc ez a kérdés...De gondolom ezzel azt akartad sugallni, hogy én milyen hü-lye vagyok?
Gratulálok hozzád, mert emberi hangnemben nem tudsz megszólalni, és árad belőled a rossz indulat! Nagyszerű társaság lehetsz az életben -.-"
Nincs ilyen fogamzásgátló! Egyébként nem törvényszerű az sem, hogy hízni kellene tőle, ilyen okból ki lehet próbálni másikat, mindenki másképp reagál egy-egy fajtára. Ami a gombásodásra való hajlamosítást illeti, az ellen érdemes hűvelyflóra helyreállítót alkalmazni, akár megelőzésként is.: [link]
Csak megjegyzésként: Kicsit érzékeny vagy, nem hiszem, hogy rosszindulat vezérelte az első válaszolót, csak neki nagyon egyértelmű a kérdésedre adható válasz.
Akkor mivel védekezzünk? Gumi a férjemnek nem tetszik..inkább nem szexel, csak ne gumizzon...
Most is arra vár, hogy újra szedjek gyógyszert, mert ő gumit nem vesz fel...
Szerintem sem akart rosszat az elso vàlaszolo,valahol mèg èrtem is a reakciojàt.
Azt senki nem mondja,hogy hulye lennèl!Viszont èn is furcsàlom a kèrdèsed.Sok mindent hallottam màr a fog.gàtlokrol,mellèkhatàsokat,negativ,pozitiv tapasztalatokat,fèlelmeket,de azt mèg nem,hogy valaki fogyokuràs fog.gàtlot keresett volna.
A mai fogamzàsgàtlok màr nem tartalmaznak annyi hormont,mint règen,ha hizol,nem feltètlenul a fog.gàtloban keresendo a hiba.Azèrt emlitsd majd meg az orvosnak ha ilyen aggodalmad van,biztos figyelembe veszi a gyogyszer feliràsànàl.
Sportolj,ètkezz egèszsègesen,nem lesz baj.
(Azt màr csak zàrojelben jegyzem meg,hogy a fogamzàsgàtlonak nem is az a feladata,hogy fogyjon ès ètvàgytalan legyen tole az ember...)
(facepalm)
Sikerült neked is egy ilyen.... nem is tudom mit mondjak rá.
Férfinak lenni ott kezdődik, hogy megvéded azt, akit szeretsz. Ha ennek a gumi az ára, akkor úgy.
Hozzáteszem két évig éltem együtt olyan lánnyal, aki sosem szedett fogamzásgátlót, ritkán használtunk gumit, mégsem lett baba - mivel nem akartuk. Szó nélkül vettem föl a gumit(természetesen én is szereztem be), ő is többször fölhozta, hogy szed bogyót, ha szeretném, de az egészsége nekem többet ért, úgyhogy mindig lebeszéltem róla.
Férfit kéne választani hozzá. Ennyi.
13:18-nak!
Nemkívánt terhesség ellen szükséges rossz, a terhesség megszakítás helyett.
Ennél sem nagyobb a kockázati tényező, mint a nyugtatók, altatók, fájdalomcsillapítók, antidepresszánsok már-már mértéktelen fogyasztása. Ezek nagy részéhez orvosi kontroll nélkül lehet hozzájutni, és a vényhez kötötteket is maguk az orvosok írják fel ha kell, ha nem, pedig ezeket lehetne helyettesíteni természetes szerekkel is. Ettől nem félted őket?
"biztos figyelembe veszi a gyogyszer feliràsànàl."
Bocsánat, de ez naiv felfogás. Korlátozottak a választási lehetőségek, ha lenne ilyen gondolod a kérdező lenne az egyetlen, aki kérné? Arról nem is beszélve, hogy az orvos választását tovább szűkíti, hogy honnan csengetnek vissza neki egy keveset...
"Férfit kéne választani hozzá. Ennyi."
Okés, akkor beadom a válást, azzal az indokkal, hogy a férjem nem akarja felvenni a gumit (úgy, hogy én nem erőltetem, mert szednék gyógyszert, csak találjak normálisat)...
Átgondoltad te ezt?!k.urvára felidegesítettél, mert az én férjem a legcsodálatosabb férj egész világon, de ha neki nem kell a gumi, akkor nem fogom erőltetni!
Amúgysem ismered a szexuális szokásainkat, (nem is foglak beavatni) de ha neki (sőt, nekem sem tetszik a gumi) akkor hagy ne válasszak már másik pasit...gyaaa hol az eszed????!!!!
Szerintem férfi ne szóljon hozzá a női dolgokhoz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!