Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Honnan tudhatnám meg, hogy...

Honnan tudhatnám meg, hogy laza-e a kötőszövetem?

Figyelt kérdés

Elkezdtem fogyózni és rettegek tőle hogy lógós marad a hasamon a bőr! Tudom hogy ez attól függ, erős-e egy nőnek a kötőszövete. Van erre vizsgálati mód? Hogy tudhatnám meg hogy nekem laza-e vagy erős-e? Muszáj megtudnom mert már aludni se tudok annyira rettegek! Ilyen kétségek között nem bírom ki a fogyókúrát, tudnom kell hogy mire számítsak, hogy feltudjak rá lelkileg készülni. Mi a mód rá?

135 cm a csípőm.

2009. máj. 7. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem normális hogy ettől félsz! Le kell fogyni. Ha sok zsír volt ott, akkor van esély, hogy lógni fog a bőr a hasadon, szedj minden nap multivitamint, nagy adag c-vitamint, és sportolj. Akkor ez minimalizálható, és diéta után ha újra betöltődnek rendesen a hasizmok, akkor már nem fog lógni. Extrém túlsúly esetén meg plasztika, de az meg ingyenes úgy tudom ha tényleg annyira súlyos voltál, tehát ne ez legyen a legnagyobb gondod..
2009. máj. 7. 22:04
 2/2 anonim ***** válasza:

A lényeg a fogyás az egészséged miatt!

Testsúlyod, testmagasságod, derék-, csipő- és mell bőséged. Ezeket kellene tudnom, hogy valamit irhassak az alkatodról, és a várható kötőszöveti lazaságról. Milyen állagú a körmöd, a hajad a fogaid, hány éves vagy, sportoltál-e valaha és idősebb (40 évesnél) nő rokonaidnak milyen a kötőszövete.

2009. máj. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!