Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most mit csináljak? Honnan...

Most mit csináljak? Honnan tudhatnám hogy van-e bent?

Figyelt kérdés

Biztosan viccesnek meg kamunka fogjátok tartani a kérdést. pedig nem az!! És eléggé meg vagyok ijedve, akármilyen vicces is a helyzet.

Menstruálok. Amikor lefeküdtem aludni úgy emlékszem hogy ratam be tampont, de kivettem... éjjel felkeltem és kimentem pisilni. És hozzá vagyok szokva a cseréhez és nézem, hogy nincs meg a kihúzószál. Úgy emlékszem hogy nem raktam fel újat... de mivan ha fent van csak eltünt?

Éjszaka nagyon fáradt voltam...

2010. aug. 17. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Véres volt a bugyid, pizsamád? Ha nem, akkor nyilván tettél fel, ha csak kicsit volt véres, akkor is tettél fel, scak eltűnt, nagyon megtelt. Ha kicsit sem véres, akkor meg aztán teljesen biztos, hogy tettél fel! De ha még így sem tudod eldönteni, akkor "turkálj" a hüvelyedben TELJESEN TISZTA kézzel, ha nem érzed, és nem tudod kivenni, menj nőgyógyászhoz, ha már nincs ÜGYELETRE, de mindenképp csinálj valamit, nem fognak "kinevetni"..semmi...sokan jártak már így. Drukkolok neked, írd meg, hogy mi a helyzet!
2010. aug. 17. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:

hű.. én is jártam már így.. csak mi szexeltünk a párommal, és elfelejtettem hogy van bent tampon:D közben észrevettük,de már késő volt,és így felszuszakolta kb agyig... :D a kihúzószál is eltűnt.. hát kimentem kezet mosni,aztán "megszültem" :D de szinte szó szerint, leguggolsz..és nyomod.. ki kell jöjjön:)

de amúgy egyik bnőm meg a hülye fejével 2 tampont helyezett fel.. :D

2010. aug. 17. 16:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Mosd meg a kezed.Nyúlj fel a hüvelyedbe amilyen mélyen csak tudsz,ha nem érzed akkor nem tettéál fel,nincs ott.

Az első válaszolónak meg fogalma sincs a tampon használatról.A tampon NEM TUD ELTÜNNI a hüvelyben.A hüvely nem egy fekete lyuk hogy eltünnek benne dolgok.A mélyszájadon nem tud felmenni mert az iszonyú fájdalmakkal járna.

Ha felnyúlyz és érzed akkor pedig próbáld meg kivenni,ha nem sikerül akkor guggolj le és nyomd ki,ha ez sem válik be akkor nőgyógyász.

DE nyugi szerintem nem raktál be,velem is volt már ilyen.

2010. aug. 17. 16:21
 4/5 A kérdező kommentje:
szerintem nincsen fent. Mert betétet raktam be és rendesen folyik a dolog... és szerintem csak érezném a hüvelyemben a kihúzószálat. meg azért nem hiszem hogy a 10centis madzag csak úgy eltünne...máskor sem tünt el
2010. aug. 17. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:

attól még lehet bent, hogy rendesen vérzel, a tampon ugyanis egy idő után megtelik és átereszti a folyadékot

ha benned marad, attól viszont súlyos betegséget lehet kapni, úgyhogy jobb a biztonság

2010. aug. 17. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!