Most mit csináljak? Honnan tudhatnám hogy van-e bent?
Biztosan viccesnek meg kamunka fogjátok tartani a kérdést. pedig nem az!! És eléggé meg vagyok ijedve, akármilyen vicces is a helyzet.
Menstruálok. Amikor lefeküdtem aludni úgy emlékszem hogy ratam be tampont, de kivettem... éjjel felkeltem és kimentem pisilni. És hozzá vagyok szokva a cseréhez és nézem, hogy nincs meg a kihúzószál. Úgy emlékszem hogy nem raktam fel újat... de mivan ha fent van csak eltünt?
Éjszaka nagyon fáradt voltam...
hű.. én is jártam már így.. csak mi szexeltünk a párommal, és elfelejtettem hogy van bent tampon:D közben észrevettük,de már késő volt,és így felszuszakolta kb agyig... :D a kihúzószál is eltűnt.. hát kimentem kezet mosni,aztán "megszültem" :D de szinte szó szerint, leguggolsz..és nyomod.. ki kell jöjjön:)
de amúgy egyik bnőm meg a hülye fejével 2 tampont helyezett fel.. :D
Mosd meg a kezed.Nyúlj fel a hüvelyedbe amilyen mélyen csak tudsz,ha nem érzed akkor nem tettéál fel,nincs ott.
Az első válaszolónak meg fogalma sincs a tampon használatról.A tampon NEM TUD ELTÜNNI a hüvelyben.A hüvely nem egy fekete lyuk hogy eltünnek benne dolgok.A mélyszájadon nem tud felmenni mert az iszonyú fájdalmakkal járna.
Ha felnyúlyz és érzed akkor pedig próbáld meg kivenni,ha nem sikerül akkor guggolj le és nyomd ki,ha ez sem válik be akkor nőgyógyász.
DE nyugi szerintem nem raktál be,velem is volt már ilyen.
attól még lehet bent, hogy rendesen vérzel, a tampon ugyanis egy idő után megtelik és átereszti a folyadékot
ha benned marad, attól viszont súlyos betegséget lehet kapni, úgyhogy jobb a biztonság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!