Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől szárad a bőröm, vagyis...

Mitől szárad a bőröm, vagyis mit tudnék tenni ellene?

Figyelt kérdés
Egy ideje állandóan kiszárad a bőröm, a mellemmel kezdődött de azóta az oldalam is szokott. A mellbimbóim viszketni is szoktak, általában a zuhany alatt de van amikor egész nap. Kezdem már nagyon unni mert amúgy sose voltam az a bőrkiszáradós fajta max a kezemen.
2009. máj. 7. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
20 kilónként 1 liter víz, ez a minimális folyadékbevitel. És nincs bőrszárazság sem!
2009. máj. 7. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:
elég sok vizet iszok, tehát ezzel szerintem nincs baj..de azért köszi
2009. máj. 7. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy a tusfürdőd szárítja ki?

Próbálűj meg vmi zsírosabb kenőcsöt használni vagy vmi olyasmit ami jobban hidratál... Én is ugyanígy vagyok, de nekem a lábam meg az oldalam szárad ki állandóan és borzasztóan viszket, de most lecseréltem a tusfürdőmet és kiszáradva még mindig kivan a bőröm, de nem viszket egyáltalán... Meg aztán ha beáll a jobb idő amikor már lehet rövidgatyába, bikinibe otthon ellenni akkor próbálj meg minél többet a napon és a levegőn lenni mert az is rengeteget számít hogy kapjon oxigént a bőröd.

2009. máj. 7. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
szedsz rendesen multivitamint?
2009. máj. 7. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy csomó minden lehet pl. vitaminhiány, ekcéma, kevés folyadékbevitel. Én a helyedben azért megmutatnám egy szakembernek.
2009. máj. 8. 13:08
 6/7 anonim ***** válasza:
diabétesz tünete is lehet, ha ennyire durva és fokozódik tényleg nézesd meg egy szakemberrel, én a biztonság kedvéért egy vérképet is nézetnék
2009. máj. 8. 17:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Első válaszolónak: Ezt magad sem gondolod komolyan ugye? 20kgként 1 liter folyadék? Ezek szerint egy átlag 100kilos férfinak aki fizikai munkát végez nyáron melegben kb 10 liter vizet kéne meginnia? Azért ez nem ilyen egyszerű.
2009. máj. 9. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!