Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Más is nagyon kiborul menstruá...

Más is nagyon kiborul menstruáció előtt? Van ami használ ellene?

Figyelt kérdés

Nekem kb. öngyilkos gondolataim támadnak, egyfolytában zabálok, van, hogy bőgök, kiborulok mindenen, borzalmasan sz*rul vagyok lelkileg.

Mit lehetne ellene tenni? Van valami bevált dolog?

Előre is nagyon köszi a válaszokat!

2011. okt. 1. 00:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is sokat zabálok előtte meg sokkal érzékenyebb vagyok lelkileg mint máskor... néha veszekedősebb is. Nem nagyon tudnék olyan praktikát mondani ami tutira beválik. Én igyekszem sokat relaxálni ilyenkor, teát inni, kerülni a konfliktusokat. 24L
2011. okt. 1. 00:50
 2/3 anonim ***** válasza:

én is mindig elbőgöm magam a semmin. Általában egy-két nappal előtte. Aztán visszagondolok, mikor megjön, hogy áááh, ezért sírtam a semmin :D:D

Megoldás: sok alvás, kevés vita, sok ölelés:)

2011. okt. 1. 00:59
 3/3 anonim válasza:
amit reklámoznak...magne b6 femina...anyukámnak ahsznált...nagyon szokott görcsölni és most csökkentek, ráadásul a közérzete is jobb lett!!
2011. okt. 1. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!