Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyásznál voltam, mit...

Nőgyógyásznál voltam, mit jelent a leletemen ez: terhesség 1. harmad: 789-15781 pmol/l?

Figyelt kérdés
Kissé meglepődtem, ugyanis kizárt hogy terhes legyek, mivel még szűz vagyok... Nem értem, ez mit jelent? 16/L
2009. máj. 7. 17:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Mért nem kérdezted meg tőle? Ezt még mindig megteheted! Aztán majd számolj be, mert kiváncsivá tettél. Talán öszecseréltek két leletet, ami elég durva, mert akkor a terhes kapta a tiedet.
2009. máj. 7. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem jobb lenne, ha erről az orvost kérdeznéd meg, nem találtam a neten se semmit róla. Talán a hormonszintedet nézte..
2009. máj. 7. 21:59
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! megkérdeztem a dokit és tényleg az egy hormon szintjét jelöli... de nem nagyon voltam eddig nőgyógyásznál képzelhetitek hogy meglepődtem... mondom miez hogy terhes vagyok? xD de nem, csak egy hormonszintet mért... azért köszönöm :)
2009. máj. 8. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!