18 éves lettem ma. A barátomtól azt kapom hogy lefekszik velem és elvesztem a szüzességem. Ez szerintetek korai?
Ennek nem ajándéknak, vagy amolyan kegynek kell lennie, hanem természetesnek, mint egy pohár víz.
Bár lehet én vagyok a riherongy...
Nekem 17 évesen volt az első, szóval én sem kezdtem túl korán, de én azt mondom, ha két ember szereti egymást és olyan szintű a vonzalom, megtörténik ez spontán, nem tervezés vagy ajándékozás kérdése.
Meg mondjon mindenki amit akar, ez biológiai szükséglet is. :)
Kérdésedre a válasz: nem, nem korai 18 évesen, három év után meg főleg nem. Csak nem értem a srácot, hogy így nagy kegyesen felajánlotta hogy végre megdug téged, holott a pasik már az első héten nyughatatlanok szoktak lenni, hisz valami megmozdul a gatyájukban...
Semmiképp sem korai,ez a mai,felgyorsult világban már bőven időszerű.
Két éve nyomathatnátok törvényesen is és egy év után sem lett volna elhamarkodott.
Sok mindenről maradtatok le - de sosem késő,itt az idő az intenzív pótlásra!
Remélem pozitív élmény volt mert az első nagyon meghatározó a későbbiekre nézve.
Ne feledjétek a varázsszót : KÖLCSÖNÖSSÉG !
Mondjon bárki bármit - minden tartós és tartalmas párkapcsolat alapja a JÓ szex.
Sok örömöt,boldogságot !
:o)
Szia !
Elöször is boldog szülinapot, illetve boldogabbat :) adnék puszit is, de hát ugye ez itt nem igen lehet. Szóval.
A barátodnak üzenem, hogy ha nem lesz lágy és gyengéd hogy felejthetetlen legyen az első neked, akkor letépem a fejét, és nem viccelek, ez komoly fenyegetésnek szántam, elmondom miért.
Az első sexuális élményed, behatárolja az összes többit, ami utána lesz, az már mindegy , hogy utána kivel csinálod, ha most nem érzed jol magad közben, akkor az összes egy kellemetlen élménnyé válik, én tudom csak igazán, 13 éves megeröszakoltak 3an. De nem rólam beszélünk hanem ólad.
A dolog, hogy efféle ajándékkal lepjen meg, tény hogy szokatlan, jér mellé 1 üveg pezsgő, amit aktus elött és után illik fogyasztani, valamint egy nagyon nagyon drága és fincsi csokoládé. Ha a pasid nem adja meg ezeket, akkor nem szeret igazán, csak meg akar már valakit zömöcskölni. Bár ha valami más olyan dolgot ad aminek örülsz és nem emlitettem, akkor én tartozom elismeréssel a pasidnak.
Türi Dzsenifer voltam puxa
4.30-as: pohár víz csak már akkor lesz, miután elvesztette... a 17 nincs korán? hát, azért nem valami hú, de késő...
biológiai szükséglet: azért ne keverd az evéssel-ivással, lélegzéssel. utóbbiak hiányába konkrétan belehalsz, de ha nem szexelsz akár évekig, abba nem fogsz.
Hogy itt hogy túlteng a rosszindulat.
A lány egyáltalán nem mondta, hogy csak ezt fogja kapni.
Az meg, hogy 3 évig nem hatolt bele a srác (elnézést, nem tudom szebben most megfogalmazni) (arról nem volt szó, hogy nem pettingeltek, vagy más módon ne szerették volna egymást) az miért is gáz? Az biztos, hogy nem siették el, de szerintem tök normális dolog - ha nem is divatos mostanság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!