Hogy mondjam el anyának hogy tampont szeretnék használni?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy ő nem azt használ ,és totálisan elegem lett a betétből.. segítsetek!
köszi!
14
2011. okt. 23. 13:09
11/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amint megjön beszélek vele!:) ment a plussz jel
2011. okt. 23. 17:34
12/34 bánomisén válasza:
Köszi! :-) Majd írd meg, légyszi, hogy mi volt.
13/34 A kérdező kommentje:
Oké, egy hónapon belül tuti hogy írok :)
2011. okt. 23. 19:18
14/34 bánomisén válasza:
Rendben! És drukk-drukk! :-)
15/34 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem, hogy szülinapomra kapott pénzből veszek:/:) egyszer úgy is rájön... :) köszönöm a segítséget
2011. okt. 28. 10:26
16/34 bánomisén válasza:
Rendben, vegyél abból, de minit vegyél, jó? Az bőven elég és nem sérti meg a szűzhártyádat sem.
Aztán, ha majd egyszer kiderül, hát kiderül, de addigra idősebb is leszel, anyukád sem fogja olyan borzasztónak venni :-)
17/34 bánomisén válasza:
Ja, még valami fontos! Éjszakára ne tampont használj, hanem betétet. Hadd jöjjön ki, aminek ki kell jönni. Csak nappalra használd a tampont. (És legalább a betétet is fogyasztod, később buksz le ;-)
18/34 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, igazán sokat segítettél:)
amúgy te hány éves vagy?:D
2011. okt. 28. 17:03
19/34 bánomisén válasza:
Nagyjából annyi lehetek, mint anyukád :-D
20/34 A kérdező kommentje:
értem :)
amúgy 2hete késik, és eddig mindig megjött 2éven át, rendesen.. van barátom de nem feküdtünk le, akkor mi lehet?:S anyukám meg azt hiszi terhes vagyok:S megkérdezte hogy nem történt-e semmi olyan a barátommal, de nem..:\
2011. okt. 30. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!