Mit jelent, hogy köteges a petevezetékem?
Miért gondolod, hogy elhanyagolta az egészségét? Nem kéne rögtön így megbélyegezni vkit. Nekem is volt gyulladás a a szervezetemben, amit lábon kihordtam és az orvosom később mondta, hogy enyhe mészájsebem van tőle.
Ráadásul a kérdező orvosa NEM állított fel pontos diagnózist, mivel csak valószínűsítette a régi gyulladást.
Szerintem mindenképpen menj el egy másik orvoshoz és alaposan járj utána a dolgoknak.
Köszönöm a válaszokat! Az igazság az, hogy nekem már évek óta tartó nőgyógyászati panaszaim vannak és már rengeteg nőgyógyásznál jártam, de senki sem mondott konkrétat, csak kaptam agyba-főbe a gyógyszereket, kúpokat, kenőcsöket. Ez az orvos, akinél voltam már tényleg nagyon sokadik volt, de eddig csak ő volt képes azt is megállapítani, hogy elég előrehaladt méhszájsebem is van (a 2/3-a már elhámosodott). De azt ő sem mondta meg, hogy mit lehet vele kezdeni, csak a pénzt akarta lehúzni rólam. Szóval megyek a következő nőgyógyászhoz...tehát nem feltétlenül kell, hogy elhanyagolja a betegségét az ember, elég az is, ha annyira nem foglalkoznak vele, mint velem.:( Csak remélni tudom, hogy egy nap megtalálom azt a dokit, akit érdekel, hogy mi bajom van és segíteni is fog. Nagyon nem szeretném, ha pl. meddővé válnék, ez a legnagyobb félelmem, de hiába, ha ez senkit sem érdekel.:( Eléggé meg vagyok most ijedve és el vagyok keseredve, és csak remélni tudom, hogy egy nap valaki meg tud majd gyógyítani.
Még egyszer köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!