Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit jelent, hogy köteges a...

Mit jelent, hogy köteges a petevezetékem?

Figyelt kérdés
Tegnap mondta a nőgyógyászom, hogy a bal oldali petevezetékem köteges, de a jobb oldali még használható. Ezek szerint a bal oldali már nem? Nem magyarázta túl a dolgokat sajna, hiába kérdeztem, csak annyit mondott, hogy valószínűleg egy régi gyulladástól lehet.
2011. okt. 18. 09:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha azt mondta, hogy a jobb oldali még használható, ez azt jelenti szerintem, hogy a bal oldali valami miatt tönkrement.
2011. okt. 18. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Talán valamikor nem mentél időben orvoshoz! Első voltam. Egyébként jó lenne ha ezt a kérdést minél többen olvasnák, hogy szolgáljon tanulságul mit okozhat, ha egy lány elhanyagolja az egészségét.
2011. okt. 18. 09:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy elhanyagolta az egészségét? Nem kéne rögtön így megbélyegezni vkit. Nekem is volt gyulladás a a szervezetemben, amit lábon kihordtam és az orvosom később mondta, hogy enyhe mészájsebem van tőle.

Ráadásul a kérdező orvosa NEM állított fel pontos diagnózist, mivel csak valószínűsítette a régi gyulladást.

Szerintem mindenképpen menj el egy másik orvoshoz és alaposan járj utána a dolgoknak.

2011. okt. 18. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Nem konkrétan a Kérdezőre írtam, hogy elhanyagolja az egészségét, hanem általánosságban azokra a lányokra, akik leírják mi a bajuk, de rögtön hozzáteszik, hogy nem akarnak orvoshoz menni. Ha félreérthető voltam, bocsánatot kérek! Senkit nem akartam megbántani.
2011. okt. 18. 09:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Az igazság az, hogy nekem már évek óta tartó nőgyógyászati panaszaim vannak és már rengeteg nőgyógyásznál jártam, de senki sem mondott konkrétat, csak kaptam agyba-főbe a gyógyszereket, kúpokat, kenőcsöket. Ez az orvos, akinél voltam már tényleg nagyon sokadik volt, de eddig csak ő volt képes azt is megállapítani, hogy elég előrehaladt méhszájsebem is van (a 2/3-a már elhámosodott). De azt ő sem mondta meg, hogy mit lehet vele kezdeni, csak a pénzt akarta lehúzni rólam. Szóval megyek a következő nőgyógyászhoz...tehát nem feltétlenül kell, hogy elhanyagolja a betegségét az ember, elég az is, ha annyira nem foglalkoznak vele, mint velem.:( Csak remélni tudom, hogy egy nap megtalálom azt a dokit, akit érdekel, hogy mi bajom van és segíteni is fog. Nagyon nem szeretném, ha pl. meddővé válnék, ez a legnagyobb félelmem, de hiába, ha ez senkit sem érdekel.:( Eléggé meg vagyok most ijedve és el vagyok keseredve, és csak remélni tudom, hogy egy nap valaki meg tud majd gyógyítani.

Még egyszer köszönöm a válaszokat!

2011. okt. 18. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!