Miért nem estem eddig teherbe?
Most komolyan nem értem. Ha gyereket akarsz, akkor mi a jó fenéért mosod ki magadból, meg védekezel megszakítással? Ha gyereket akarsz, akkor csináljátok rendesen.
Ha meg nem akarsz gyereket, akkor miért nem védekezel normálisan? És miért háborogsz, ha nem esel teherbe, Nekem ez teljesen érthetetlen.
Mégis mi lenne, ha teherbe esnél? Mennél elvetetni??
Egyébként lehet, hogy eddig szerencséd volt. Nem "jókor" voltatok együtt, vagy csak szimplán mindig megúsztátok, hiszen peteéréskor, beleélvezéssel is csak 20% esély van a terhességre.
De az is lehet, hogy vagy neked, vagy a párodnak vmi baja van, ami miatt alapból nehezített a teherbeesés, vagy teljesen meddő vagy.
Egyébként peteérés nem feltétlenül a 14. napon van, csak rendszeres, 28 napos ciklus esetén. Rövidebb ciklusnál hamarabb, hosszabb ciklusnál később van.
De a peteérést befolyásolhatja a stressz meg minden szar is. Egyébként a spermiumok max. 5-6 napig életképesek (nagyon szélsőséges esetben), de inkább csak 3. A petesejt pedig egy napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!