Ha gyulladt volt a méhem, kisebb az esélye, hogy teherbe estem?
Sziasztok.
A barátom a legelején "belém nyomta" óvszer nélkül,de csak rövid időre(4-5 másodperc).Lehetek terhes,ha gyulladt volt a méhem,és ha max előváladék került belém?
Itt olvastam,hogy az előváladék tör utat a spermiumnak.Ez pedig az orgazmustól nagyon messze volt még.
Kézzel állította fel,így félek,hogy termelt előváladékot,ezért is fordultam hozzátok.Ha mégis terhes volnék,boróka tea,cickafarkfű tea + forró fürdő és torna segítene a "problémán"?.A mensesemnek 1,2 napja kellet volna megjönnie,de nálam szokásos a késés.A mellem fáj,a hasam nem.Csak néha.Ha nem jönne meg,sajnos orvoshoz kéne fordulnom,vagy még időben ehhez a módszerekhez..sajnos.. :(
Ezekkel maximum magadnak ártasz,egy normnálisan megtapadt sejtcsomó nem fog leválni a forró fürdő+ tornától..
Gyanitom 14-16 év körül vagy, hát így jártál. Nem kéne gumi nélkül dugni,és akkor most nem lenne miért izgulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!