14 és fél éves vagyok és még nem jött meg a menstruációm,2 éve van fehérfolyásom, akkor mért nem jött még meg?
Figyelt kérdés
2009. máj. 1. 22:01
1/7 anonim válasza:
Ez nem kor függvénye..Van akinek 16 évesen se jön meg..Fehérfolyásom nekem is sokáig volt előtte mikor megjött..
2/7 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, vizsgáltasd meg a folyást - és akkor már nézesd meg a hormonjaidat is.
Még nem késtél le (16 évesen is lehet az első) - de ha fertőzés miatt nincs, az nem jó.
3/7 anonim válasza:
Már 2 UGYANILYEN kérdés van itt, azokat is te írtad ki nem is olyan rég?
16 éves korig kell megjönnie a mensinek, hányszor írja még le nektek az ember?!
4/7 anonim válasza:
nagyanyámnak 19 évesen jött meg! ésakk is csak úgy volt neki h egy évbe vagy 3-szor! De, viszont nagyon fájt neki!
5/7 anonim válasza:
Örülj neki,h nincs meg.Majd megszenvedsz vele te is!!!
Nekem pl. fél év fehérfolyás után jött meg.
Valszeg nincs felkészülve a tested még!
Örülj Neki.
Egyébként meg mitől lesz jobb,ha egy kérdésrt egy csomószor kiirnak??Attól nem fog hamarabb megjönni!
6/7 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtatok.
Egyébként meg ez az első kérdésem.
2009. máj. 2. 13:17
7/7 anonim válasza:
nekem kb 4 évig volt folyásom előtte és végül 15 évesen jött meg. KAtasztrófa volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!