Fél éve nem menstruálok, így most nincs peteérésem se, ami azt jelenti, hogy nem eshetek teherbe, igaz? 17/L
12 éves korom óta menstruálok, mióta nemi életet élek kezdett el kimaradni néha-néha, de most már lassan 6 hónapja hogy nem jött meg.. ezért megszakítással "védekezünk"..
a melleim nagyon kemények, duzzadtak, érzékenyek.. tudom, ez csak egy gyanújel, de így, hogy nem menstruálok, tuti nem eshetek teherbe, igaz?
Méhen kívüli terhességet nem biztos hogy kimutat.
De 6 hónap után már kéne lennie egy kis pocaknak, szóval, valami más bajod van.
De én valami súlyosra tippelnék.
Anyának is volt hasonló ő cisztás volt. Ugrott a bal petefészke.
15 éves korom óta menstruálok. Soha nem volt normális a vérzésem, volt, hogy fél évre is kimaradt. PCOS-em van. Régebben méregettem a hőmet is, soha nem volt peteérésem, mikor mértem. Most egy idő után újra elkezdtem (megint 2 hónapja nem volt vérzésem), és bizony most a görbém nagyon úgy néz ki, hogy volt egy. Szóval ha akkor védekezés nélkül szexeltem volna, bizony teherbe eshettem volna.
Szóval ez marhára nem garancia arra, hogy nem esel teherbe.
Ez ált. úgy szokott működni, hogy ha nem akarsz, akkor összejön, ha meg akarsz, akkor az istenért se.
Ne kísértsd a sorsot. Védekezz normálisan ilyen esetben is.
És menj el orvoshoz, mert ez nem normális.
Egyébként:
"a melleim nagyon kemények, duzzadtak, érzékenyek.."
Ez pl. lehet peteérés jele.
Én most úgy vettem észre, hogy ha nincs semmi tünetem, és úgy jön meg a vérzésem, akkor nem volt peteérésem. Viszont ha menzesz előtt iszonyatosan fáj a mellem és fel van duzzadva, akkor vszínűleg peteérésem is volt.
megjött, és nem vagyok terhes!
mindig fogunk védekezni.. és nem ilyen módon
köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!