Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mégis lehet terhesség vagy...

Mégis lehet terhesség vagy valami más bajom van?

Figyelt kérdés

2hónapja nincs menstruációm, már 3tesztet is csináltam de mind negatív lett. Mit csináljak? Mi lehet a bajom ha tényleg nem vagyok terhes?

17éves vagyok és már 7éve menstruálok, szóval rendesen beállt!

2011. okt. 13. 19:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

hát ez így tényleg necces... én már tuti halálra izgultam volna magam... ezért jobb inkább mindennap beszedni egy kis adag harmont, mint egyszerre nagy adaod.. az jobban tönkreteszi a szervezetet...

ajánlom mihamarabb keress fel egy nőgyógyászt és gondolkodhatsz arról hogy szeretnéd -e megtartani a gyereket vagy sem.. reméljük szerelemből fogant és nem csak egy futó kapcsolatból.

[link]

azt ítja ha egy hétnél többet késik a menszesz akkor felmerül a terhesség gyanúja

2011. okt. 22. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:
bocsi az elírások véletlenek, kissé faradt vagyok ma,szóval nem szokásom helytelenül írni:)
2011. okt. 22. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!