Mi lehet a bajom? Nagyon kellemetlenek az együttlétek.
Nekem ugyanez volt a bajom, megértelek.
Több oka van:
1. fertőzésed van pl gomba, ami csak szerény tüneteket okoz (de mégis gyulladásban vagy). Ezt nődoki meg tudja mondani, ezért érdemes vele kezdeni a látogatást.
2. Nem vagy elég nedves. Ezt síkosítóval a legjobb pótolni, mert az izgalom hiányán kívül bizony lehet alkati jellemző is.
3. Érdemes a behatolás előtt nagyon óvatosan kicsit átmaszírozni a a párodnak azt a részt, akár intim masszázsolajjal is. (van ilyene a durexnek) Ez azon kívül, hogy nagyon jól esik, segíti fellazulni a szöveteket is. Emellett jobb állagú ez a síkosító (olajosabbnak hat), mint a sima vizes alapúak. Arra vigyázni kell, ha óvszerrel védekeztek, akkor olajos alapút nem szabad használni, mert kilyukad a gumi tőle. Egyéb esetben a babaolaj is nagyon jó síkosító és repedésgátló szer.
4. A párod túl hamar és túl intenzíven hatol be, te pedig erre még nem vagy felkészülve. Nagyon óvatosan szabad behatolni és fokozatosan.
5. Nagyon szét kell húzni a szeméremajkakat behatolás előtt, hogy ne gyűrődjön be semmi és ne feszüljön a gát sem. A legelső behatolás lehetőleg misszionárius pózban, vagy lovagló helyzetben történjen. A kutya póz erre nem alkalmas, mert jobban feszül a gát. Ezt ki kell tapasztalni.
5. A párodra is kenjetek síkosítót.
Röviden ennyi, bocsi ha túl naturalista voltam, de csak így tudtam elmondani. Remélem segítettem. Egyébként ciklusfüggő is a dolog. Félidőben kevésbé repedsz, mint mondjuk menzesz előtt 1 héttel. Ez a hormonok miatt van.
De első körben nődokihoz menj, hogy kizárja a fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!