Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom? Nagyon...

Mi lehet a bajom? Nagyon kellemetlenek az együttlétek.

Figyelt kérdés
Már 3 éve élek szexuális életet. Minden rendben lenne csak az az egy gond van, hogy akármikor behatol a barátom megreped a gátam. Utána napokig sebes és nagyon csíp a vizelésnél. Van, hogy mikor a barátom behatol, akkor eléggé fáj a hasam. olyan mintha görcsölne. Vannak pózok mikor nem érzem, de már nincs kedvem a szexhez mert fáj és tudom, hogy utána napokig fájni is fog a gátam. Egy kétségbe esett 21 éves lány kéri a segítségeteket!
2011. okt. 11. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem mentél még vele orvoshoz?
2011. okt. 11. 20:56
 2/6 anonim ***** válasza:
hát... itt csak az orvos a megoldás!!!!!
2011. okt. 11. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
vagy te vagy tú szűk (de ezt az orvos mondta volna, gondolom 3 év szexuális élet alatt voltál már), vagy barátod extrém méret, vagy esetleg nem ártana, ha felizgatna, szükség esetén használnátok síkosítót is.
2011. okt. 11. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt a bajom, megértelek.

Több oka van:

1. fertőzésed van pl gomba, ami csak szerény tüneteket okoz (de mégis gyulladásban vagy). Ezt nődoki meg tudja mondani, ezért érdemes vele kezdeni a látogatást.

2. Nem vagy elég nedves. Ezt síkosítóval a legjobb pótolni, mert az izgalom hiányán kívül bizony lehet alkati jellemző is.

3. Érdemes a behatolás előtt nagyon óvatosan kicsit átmaszírozni a a párodnak azt a részt, akár intim masszázsolajjal is. (van ilyene a durexnek) Ez azon kívül, hogy nagyon jól esik, segíti fellazulni a szöveteket is. Emellett jobb állagú ez a síkosító (olajosabbnak hat), mint a sima vizes alapúak. Arra vigyázni kell, ha óvszerrel védekeztek, akkor olajos alapút nem szabad használni, mert kilyukad a gumi tőle. Egyéb esetben a babaolaj is nagyon jó síkosító és repedésgátló szer.

4. A párod túl hamar és túl intenzíven hatol be, te pedig erre még nem vagy felkészülve. Nagyon óvatosan szabad behatolni és fokozatosan.

5. Nagyon szét kell húzni a szeméremajkakat behatolás előtt, hogy ne gyűrődjön be semmi és ne feszüljön a gát sem. A legelső behatolás lehetőleg misszionárius pózban, vagy lovagló helyzetben történjen. A kutya póz erre nem alkalmas, mert jobban feszül a gát. Ezt ki kell tapasztalni.

5. A párodra is kenjetek síkosítót.

Röviden ennyi, bocsi ha túl naturalista voltam, de csak így tudtam elmondani. Remélem segítettem. Egyébként ciklusfüggő is a dolog. Félidőben kevésbé repedsz, mint mondjuk menzesz előtt 1 héttel. Ez a hormonok miatt van.

De első körben nődokihoz menj, hogy kizárja a fertőzést.

2011. okt. 12. 13:16
 5/6 A kérdező kommentje:
igen voltam dokinál. egyszer észrevett egy kisebb gombás fertőzést az ki is kezeltük. de ehhez nem hiszem, hogy köze lenne mivel már elötte is volltak ilyen problémák és még mindíg jelen van. köszönöm a segítséget. megpróbálok mindent!:)
2011. okt. 13. 07:14
 6/6 anonim ***** válasza:
egy kis síkosító
2011. okt. 17. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!