Kéne hordanom melltartót?
attólfügg mekkorák a melleid.
ha téged zavar eetleg ahogy lötyög vagy az hogy a ruhán átláccik akkor hordhacc de az hogy kell-e vagy nem sztem csak tőled függ.
remélem segítettem 1 kicsit.
B.b.
Nehéz erre válaszolni, mert attól függ, hogy mekkora a melled. Én 12 évesen még nem hordtam, de utána hirtelen nőtt a mellem, és elkezdtem hordani.
Ha kicsi, lapos, nem kell melltartót hordani. De gondolom, nem ez a helyzet, különben Mamád se tanácsolná, hogy hordj.
Ha közepes vagy nagy és van némi súlya, akkor érdemes, mert egyrészt kényelmesebb úgy, másrészt a saját súlyától megereszkedhet. Ha sportolsz is, és nem kicsi, lapos a melled, akkor futáshoz, ugráláshoz feltétlen hordj melltartót, van ún. sportmelltartó is.
Anyukád gondolom, szeretne még sokáig kislánynak látni, és azért nem akarja, hogy hordj melltartót - de ha hamar fejlődni kezdtél, arról nem tehetsz. :)
Ahogy érzed. Ha szeretnél hordj, ha nem szeretnél, ne hordj.
Én már 30 vagyok, de utálom a melltartót! Ha tehetem, nem veszek fel, csak ha nagyon muszály.
Olyan felsőket veszek, amik szűkek, tartanak, és nem kell alájuk melltartó. Télen inkább sportos toppot húzok, a pulcsik alatt nem látszik át.
Szóval magadra hallgass:-)
(amúgy én azt vallom, hogy a mellnek jobb tartása lesz, jobb izomzata, ha hagyják szabadon mozogni:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!