Milyen az, amikor a méhszáj "fent" vagy "lent" van?
Gondolom lent lehetett a méhszájad, ha az egészet körbe tudtad tapogatni.
Nekem sosincs ennyire lent, épp csak a végét érem el, néha azt sem nagyon. Na olyankor van fent.
Nekem azért ilyen bonyolult, mert múltkor is, amikor felnyúltam, azonnal beleütközött az ujjam a méhszáj végébe, de egyáltalán nem tapintottam ki a méhnyakat. Most meg nem találom a méhszájat, csak a méhnyakat érzem és a méhszáj csak akkor jön elő, ha "nyomok", mint a szülésnél.
Meg azt sem értem, hogy elvileg vajúdásnál eltűnik a méhszáj, már nem lehet tapintani, de a terhesség legelején meg magasan van a méhszáj és zárt. Sosem értettem.
Egy szó mint száz: ha nehezen találom a méhszájat, mert hosszú a méhnyak, akkor a méhszáj LENT van és hamarosan megjön a menstruációm?
Tehát akkor a kettő független egymástól? Hú, ez egyre bonyolultabb. Szóval akkor felejtsem el a hosszú méhnyakat.
De akkor sem értem: amikor felnyúlok magamnak, egyből a méhnyakat tapintom, ami felfelé (hátrafelé) megy a hüvelyembe és a tetején van a méhszáj. Valami olyasmi lehet ez, mint a hátrahajló méh csak ez hátrahajló méhnyak? Nem igazán értem. Mert hiába hosszú a méhnyak, nem találom a méhszájat, annyira magasra nyúlik a méhnyak vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!