Most akkor mikor kezdjem el szedni a gyógyszert? Össze-vissza vérzek :S
Figyelt kérdés
Nagyon rendszertelen a vérzésem, van, hogy hónapokat kimarad, van, hogy 2 hétig folyamatosan vérzek. De olyan is előfordul, hogy csak pecsételő vérzésem van. Az orvos fogamzásgátló szedését írta fel, amit a vérzés 1. napján kell elkezdeni. A gondom az, hogy ma is elkezdtem vérezni, holott még csak 2 hete múlt el. Lehet, hogy ez most megint csak átmeneti-pecsételő vérzés? Viszont elég sok...Szóval nem tudom, hogy mikor kezdjem el szedni a gyógyszert. Ma? Vagy várjak? Tanácstalan vagyok. Segítsetek!2011. szept. 26. 12:40
1/2 anonim válasza:
Ha az orvos a hüvelyi vérzés minden más okát kizárta, igen, kezdd el szedni a gyógyszert. Több ismerősömnek is ez állította be a ciklusát, ne érzed magad hátrányosan vagy kivételesen rossz helyzetűnek. Lehetőleg próbálj odafigyelni a rendszerszerű életre is.
Csak bátran és magabiztosan! :-)
Jobbulást!
2/2 anonim válasza:
Szerintem is kezd el szedni. lehet, hogy hülyeség, amit írok, de a gyógyszer szedésének kezdete a fogamzóképességgel függ össze. Nekem anno azt mondta a doki, hogy nem muszáj az első napon kezdeni, de akkor védekezzünk mellé 1 hónapig. Nálad nem ez a fő szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!