Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy kezdjem el szedni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdjem el szedni a gyógyszert?

Figyelt kérdés
Most fogok elkezdeni Belarát szedni. A levelekre rá van írva,h hétfő,kedd, szerda...stb. Ha nekem nem pont hétfőn jön meg, akkor a levelet azzal a nappal kezdjem? Mondjuk ha szerdán jön meg, akkor a szerdait vegyem ki? Vagy ez teljesen mindegy?
2009. nov. 4. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:

szerdait vedd be akkor. A lényege pont az, hogy azt a napot vedd be, amikor megjött.

Csakmert az ember általában tudja, hogy milyen nap van aznap és pl ha véletlen kihagy egyet, azt is látja akkor.

2009. nov. 4. 21:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Hétfőn a hétfőit, kedden a keddit, stb. Tehát ha szerdán jön meg akkor szerdaival kezded. Ezt a tablettát ugyan nem ismerem, de gyanítom egyfázisú. Ilyenkor igazából teljesen mindegy is lenne a sorrend, mivel minden szemben ugyanaz van, a napok tulajdonképpen csak azért vannak ráírva, hogy követni tudd, hogy nem felejtetted-e el vmikor bevenni.
2009. nov. 4. 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát valóban nagy logika kell hozzá kitotózni, hogy mi célt szolgálnak a feltüntetett napok a levélen...Nagyon nem mindegy melyiket veszed be, ha többfázisút szedsz. Ha egyfázisút, akkor elviekben mindegy, de ha nem sorba szeded akkor leshetsz majd, mert fogalmad sem lesz, kihagytál-e szemet vagy sem és érhet meglepi baba.
2009. nov. 4. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Én Belarát szedek. Egy fázisú. Azt a napot vedd be ami aktuális! Ha szerdán kezded a szerdait!
2009. nov. 4. 23:47
 5/9 anonim válasza:
én novynettet szedek és nem tom miért van a 4.napjátol csak 1hét feltüntetve.
2009. nov. 5. 00:13
 6/9 anonim ***** válasza:
És ha háromszínű (3X más színű) a fogamzásgátló? Akkor az első színt kell elkezdeni, ott annál a színnél mindegy a sorrend???!
2009. nov. 5. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
te sem álltál sorba amikor a logikát osztogatták... szerinted a gyártó tudja hogy neked mikor fog megjönni? azért van ott hogy a szenilisek tudják hogy már az aznapit bevették. illetve ha kinyitod a betegtájékoztatót és ott megnézed az összetevők részt akkor láthatod hogy minden szem gyógyszer ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza..... használd az agyad, ha már van?!
2009. nov. 5. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Azonos hatóanyag tartalmúaknál (betegtájékoztatón fel van tüntetve, színek szerint van elkülönítve) mindegy a sorrend.
2009. nov. 5. 12:57
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki normálisan válaszolt...!!!!!!! Azoknak pedig,akik leszóltak annyit tok mondani,h akkor minek írtál? Nem voltam benne biztos, ezért megkérdeztem. Sztem ez normális. Ez az oldal is azért van, vagy nem? Mégegyszer köszönöm!
2009. nov. 5. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!