Miért hánynak a terhes nők?
Van, aki így reagál a HCG hormonra.
3szor voltam terhes, de én a hányásig egyszer sem jutottam el. Csak a hányinger, émelygés erősödött terhességről terhességre. Tapasztald ki, hogy mi tesz jót a gyomrodnak. Szedj EGIS B6 vitamint, igyál sok folyadékot, ez nagyon fontos. Főleg, hogy még hasmenésed is van. Ha szedsz valamilyen kismamavitamint, hanyagold egy ideig, mert sokszor az okozza a gyomorgondokat.
Nekem a cóla és a canada dry, Kinley gyömbér sokat segített, valamint a szénsavas ásványvíz. Nem egészségesek, de ez tett jót a gyomromnak. Se a gyerekeknek, se nekem nem lett bajunk tőle.
Kitartás, el fog múlni!
Nekem az elsővel a 17. héten, a másodikkal a 12.héten, a harmadikkal a 24. héten a cukorterhelés napján múlt el:)
És mindegyiknél a 6. héten kezdődött, napra pontosan.
Szerintem az okozza ahogy a belső részeid elhelyezkedése megváltozik valamilyen szinten, hisz helyet kell adniuk a növekvő magzatnak s minél nagyobb lesz annál többet igényel.
Erre s a hormonok okozhatják. kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!