Miért hánynak a rákos betegek?
Anyukám a kemoterápiától hányt, mikor már nem volt a gyomrában semmi, akkor is hányási ingere volt, gondolom így akart megszabadulni a szervezete az idegen anyagtól. Nem valami ilyesmi lehet a nagymamád esetében is? Ingerlik a rákos sejtek...?
Jó lenne ha tudnátok beszélni egy orvossal, bár mindegyik mást mond... -.-'
(15:25-ös vagyok)
Sajnos nem... :,( 3 éve elhunyt áttétes tüdődaganatban, a kemo nem használt, a sugárkezeléstől lebénult...
És sajnos helyesbítenem kell: ő is végig kapott hányáscsillapítót(most találtam meg a gyógyszerei listáját), de a fájdalomcsillapítók morfin-tartalmúak voltak és azok annyira "kiütötték", hogy nem hányt...helyette rengeteget aludt, bágyadt volt és fulladt... :( nem tudom...szeretnéd, hogy tovább írjam?
(Úgy néz ki a 00:27-es válaszolónak van igaza, megkockáztatom, az egészségügyben dolgozik.(?)
Jaj nagyon sajnálom! :( Igen, anyukámnak is nyirokmirigy áttéte volt, a nyirok pedig behálózza az egész testet... :,(
Azért morfin-tapasz talán segít neki enyhíteni a fájdalmait, remélem kicsit megkönnyebbült. Sok erőt és kitartást kívánok Neked és az egész családodnak, próbáljatok minél több időt vele tölteni. ÉS a "miért?"-re ne is próbálj választ keresni... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!