Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom? (bővebben lent)

Mi lehet a bajom? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, kb egy éve élek szexuális életet a barátommal. Szex után mindig begyullad a hüvelyem, és szex közben is vannak fájdalmaim. Kb fél évvel ezelőtt felfázhattam, utána pedig fertőzést kaptam el, amitől véres lett a vizeletem, fájt az alhasam is. Bővebben nem vizsgált ki az orvos. De attól kezdve folyamatos vizelési ingerem van, mindig. Pedig sokszor nem is pisilek csak úgy érzem, hogy nagyon kell. Megfigyeltem, hogy szex után erősödnek ezek a panaszaim. Nem óvszerrel védekezünk... 3 napja voltunk együtt utoljára, azóta megint elkezdett fájni az alhasam, és barnás folyásom van. az egész alhasam fáj, de bal oldalon a méhemnél a legjobban. Szex közben is kicsit olyan érzés mintha belülről hozzáérne valamihez és az fájna.Orvoshoz félek elmenni, anyuval nem akarom megbeszélni. Egyszer elmeséltem neki ezt, azóta azt hallgatom, hogy mert biztos attól va, hogy elkapok valamit a barátomtól. Szerintetek ebben lehet valami, vagy mi lehet a probléma?
2011. szept. 20. 19:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Pedig vissza kéne menned újra a nőgyógyászhoz... Egyrészt csak ő tudja megmondani mi bajod van, lehet nem gyógyultál csak ki a felfázásból, de fertőzést nem csak a barátodtól, de uszodában, WCben is elkaphatsz. Mondjuk anyukád érdeke is lenne orvoshoz cipelni téged mert ő is megfertőződhet a WC ülőkétekről...

Másrészt ha fél év alatt nem lábaltál ki ebből semmi sem fog helyrehozni, csak a nődoki.

2011. szept. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!