Érdeklödnék! Mult hét pénteken volt abortuszom. Alig véreztem és a hasam sem fájt. Tegnap ota pedig van mikor fáj szur vagy görcsöl? (nem folyamatos) Menjek most egyböl doktorhoz ahogy tudok vagy ez természetes?
Mi a bajotok az első hozzászólással? Vagy én nem azt láttam amit ti? Csak a véleményét írta le és valahol igaza van. Aki csak úgy szexel bele a semmibe és utána hetentre jár abortuszra ráadásul meg sem bánja, nem tanul az esetből az megérdemli hogy soha ne legyen gyereke!
Mások meg az életüket odaadnák érte nekik meg nem adatik meg. Csak az olyan barmoknak akik semmit nem tudnak a felelősségteljes nemi életről. Ezzel nem a kérdezőre utalok, de nálam is felforr a víz amikor abortuszokról hallani.
Az egyetlen elfogadható indok amikor valaki orvosi szemponból indokolt esetben veteti el a babát. Azt megértem, és nagyon sajánléom..
De az ilyen "jaj elfelejtettünk védekezni" szintű felelőtlen csitriktől kikészülök. Az szexeljen akinek a védekezéshez is van elég esze! Mert az abortusz gyilkosság!
Első válaszadó... szerintem ha 4éve szexelsz és nem estél újra teherbe akkor szerintem nem is lehet.. ennyit arról hogy semmi bajod nem lett az abortusztól...
A kérdezőnek pedig ajánlom inkább menjen orvoshoz mert ahogy kiveszem a szavaiból nem jókedvéből történt ami történt vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!