Érdeklödnék! Mult hét pénteken volt abortuszom. Alig véreztem és a hasam sem fájt. Tegnap ota pedig van mikor fáj szur vagy görcsöl? (nem folyamatos) Menjek most egyböl doktorhoz ahogy tudok vagy ez természetes?
nekem is volt abortuszom elég fiatalaon kicsi lány voltam és hála istennek semmi bajom nem volt,azon kivül h 4 éve folyamatosan élek sexuális életet és nem esek teherbe
lehet nem is lehet gyerköcöm de én ennek nagyon örülök!!!!
Gratulálok első válaszoló, nagy kva lehetsz, és ráadásul nyomorék is.
A kérdezőnek pedig: nemtudom szerintem olvass utána 1-2 helyen, ahol írnak a mellékhatásokról/következményekről.
Én ehhez annyit fűznék hozzá, hogy a kérdéssel is foglalkozzunk, menj vissza az orvoshoz, vagy csak hívd fel, ő megmondja, hogy normális dolog-e.
Nem ítélem el azt aki abortuszon esik át, egyáltalán, senki nem is tegye ezt, de az is igaz lehet, ha vki nagyon akarja a picit fel tudja nevelni. Persze ez csak segítséggel lehetséges, ha vkinek nincs segítsége, annak sajnos tényleg nincs más lehetősége és ezt ne ítéljük el, mert lehet abban az adott helyzetben az a legfelesőbb döntés amit hozhat!
Előző válaszoló: Az ilyen kijelentéseid után nagyon is örülünk, hogy nem lesz gyereked, legalább nem lesz egy ugyanolyan hülye világszemléletű utódod, mint Te! Elsőként hadd gratuláljak, éld csak a meddő életed...
A kérdezőnek: Ha a szakorvos nem említette esetleges mellékhatásként a fájdalmat, görcsölést, szerintem kérdezz rá, ha gyakori és elviselhetetlen, akkor pedig ne halogasd, fordulj orvoshoz, mert gondolom Te még szerenél gyereket, így nem érdemes kockáztatni. ;)
látod ez az amiröl beszélek!!
hány olyan esetet hallani mostanság hogy intézetbe adják a gyereket mert nincs mit enni nekik?
ezt föleg az tudja aki anyuka és van gyerköce és olyan háttérrel nem rendelkezik h segitséget kérjen!!
lehet az én szavam is megfog változni kicsit késöbb kb 5-10 év mulva de most nem szeretnék és ha 10-szer teherbe esnék akkor mind a 10-szer elvetetném!erre a szar világra nem szülök
majd ha tudom azt h a gyermekemnek bisztositva van a jövöje a bisztos háttér akkor igen!de addig nem!
Előttem szóló! Te nem rossz anya lennél! Te egyszerűen egy primitív ember vagy, aki nem tudja az emberi létet értékelni, meg még sok mást sem tudsz!
De fogadjunk el téged is olyannak amilyen vagy, hisz' te sem véletlenül mondod ezt, valószínűleg a rossz családi háttér miatt van.
Különben hány éve is vagy?
23/L
23 éves vagyok!
dehogy van rossz család életem!igen is jo életem van megvan mindenem nem vagyunk mutik de van pénzünk
és én még igy sem szülnék gyereket hiába jol állunk!!!nem vagyok primitiv nekem ez a véleményem még a gyerek vállalásról!ennyi az egész!
Akkor meg ne tegyél ilyen sokakban elleszenvet ébresztő, esetleg meggondolatlan kijelentéseket, még, ha van is benne vmi igazság, szebben is meg lehet fogalmaznia véleményed.
És azt írtad, lehet évek múltán majd szeretnél szülni, a sorozatos abortuszokat, vagy egyáltalán az abortuszt, akkor ésszerűbb lenne mellőznöd, mert így elveheted magadtól az esélyt egy majdani boldog életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!