Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Érdeklödnék! Mult hét pénteken...

Érdeklödnék! Mult hét pénteken volt abortuszom. Alig véreztem és a hasam sem fájt. Tegnap ota pedig van mikor fáj szur vagy görcsöl? (nem folyamatos) Menjek most egyböl doktorhoz ahogy tudok vagy ez természetes?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 10:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Akár természetes, akár nem, menj el orvoshoz. A fájdalmat, ha lehetséges, kezelni kell.
2009. ápr. 23. 12:31
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy abortuszom, sajnos... :( Én pár napig görcsöltem utána, de jobb, ha felhívod a dokidat, aki a műtétet végezte és megkérdezed tőle. Akkor meg fogsz nyugodni.

A vitához pedig annyit fűznék hozzá, hogy valóban vannak esetek, amikor jobb nem vállalni egy gyereket, de akkor védekezni kell. Aki meg nem akar gyereket az nem fogja soha megtudni, hogy milyen csodálatos is az élet!!

Nekünk sincs sok pénzünk, hiteleket is fizetünk, de a fiunkat szeretetben neveljük és ez az ami neki a legtöbbet számít! Ez az élet rendje és vannak akik sokkal szegényebbek, mégis tisztességgel felnevelnek 2-3 gyerkőcöt is.

(26/L, 5 hós kisfiú anyukája)

2009. ápr. 23. 13:18
 13/23 anonim válasza:
68%
Hihetetlen számomra, hogy ilyeneket látok! (olvasok) Nyílik a bicska a zsebemben. Mi 3 éve próbálkozunk, már mindent bevetettünk, és semmi! Különböző vizsgálatok (egyik fájdalmasabb, és megalázóbb, mint a másik), és a hónapról hónapra való csalódásról nem is beszélve! Más meg "örül", hogy 4 éve szexel, és nem esik teherbe? Én már egy év után kétségbe voltam esve!
2009. ápr. 23. 13:44
 14/23 anonim ***** válasza:
58%

az te vagy nem én!!!!

erröl nem tehet hidd el senki,sajnálom nagyon !

2009. ápr. 23. 13:59
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy megkérdezném, hogy itt most az a baj, hogy valaki nem akar gyereket (emiatt engem is leordítottak már, pedig csak így leírtam, semmi bunkóság), vagy az, hogy ilyen primitív módon fejezte ki magát? Az, hogy valaki nem akar gyereket, az még nem rossz, nem bűn, és nem betegség. Aki meg azt mondja,, hogy a gyerek nélkül nem ismeri meg a boldogságot, az téved! Mert m indenkinek más jelenti, az élete értelmét, van akinek (sokaknak) egy gyermek, van akinek MÁS! Nem igaz, hogy egy nőnek ez élete értelme, csak annak az, aki ezt akarja. És a többi uyganúgy normális. Persze nem így kell kifejezni magunkat...
2009. ápr. 23. 14:10
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Én a helyedben felhívnám az orvosomat és elmondanám neki a panaszokat, majd ha azt mondja, hogy megvizsgál,akkor elmennék. Nekem is volt abortuszom, amin elég nehezen tettem túl magam(nem lett volna egészséges a baba), de szerencsére azóta már van egy 11 hónapos egészséges kislányom. Ja és a lényeg az, hogy én is meddőnek voltam titulálva:)

ELSŐ VÁLASZOLÓ:

Borzasztó olvasni soraidat. Hidd el nemsokára máshogy fogod gondolni. Ha nem szeretnél gyermeket védekezni kell nem pedig ilyen kijelentésekkel bosszantani minket!!!

2009. ápr. 23. 14:27
 17/23 anonim ***** válasza:
41%

de én nem boszantottam senkit!ez az én véleményem most!persze hogy fog változni majd vmikor de ki tudja h mikor

lehet 5 év mulva azért fogok sirni mert nem lessz gyermekem!!!soha nem tudni mit hoz a jövö!!!

2009. ápr. 23. 14:35
 18/23 anonim válasza:
20%
még van pofád ide írni azutén hogy megöltél egy kiséletet (kérdező)???
2009. ápr. 23. 15:40
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
Kedves első, értelmes válaszoló, addig tényleg ne is legyen gyereked, amíg egy csöppnyi műveltséget nem szerzel. Elsőként tanulj meg írni, utána gondolkozni, és nem lehurrogni másokat. Az egyik válaszoló kérdezte, hogy mi a probléma: az a probléma, hogy ilyen primitív, buta embert nem sok helyen találni. Szíve joga, ha nem akar gyereket, de szerintem elég szánalmas, sőt inkább nevetséges, hogy a (valószínűsíthető) meddőségével dicsekszik. Sajnos a kérdező válaszára nem tudok érdemben reagálni, de ha már átment a válaszadás véleménykifejezésbe, akkor én is megteszem ezt. Talán elérhető így, hogy elgondolkozzanak a primitív emberek azon, hogy változtatniuk kell.
2009. ápr. 23. 17:04
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Utóbbi hozzászólók!!! Nagyon jól mondjátok!!!
2009. ápr. 23. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!