Segítség!? Már vagy négy napja barnafolyásom van, de kevés. És most akkor valami baj van? De ha nincs baj akkor mikor fog megjönni már?
Figyelt kérdés
2011. szept. 13. 13:56
1/11 anonim válasza:
Azt senki nem fogja tudni megmondani, hogy mikor fogsz menstruálni. A barna folyás lehet menstruáció előjele, de lehet hormonális dolog miatt.
2/11 A kérdező kommentje:
D most megfogjönni? Mert szoktam betenni vatátt.
2011. szept. 13. 16:20
3/11 anonim válasza:
Vattát? Még használ valaki vattát 2011-ben:
4/11 A kérdező kommentje:
Igen én azt is használok.De amúgy mikor fog egjönni.Én félek h valami baj van!!!:(
2011. szept. 14. 12:50
5/11 anonim válasza:
Legjobb lenne ha orvoshoz mennél. Ő biztosat tud mondani.
6/11 A kérdező kommentje:
Orvoshoooz??? Még anyukám sem tud róla.
De ti mit javasoltok?
2011. szept. 14. 15:28
8/11 anonim válasza:
szerintem nem gáz, lehet hogy a menstruáció előjele... Én még várnék egy kicsit , de ha nem múlik mindenképpen orvos
9/11 A kérdező kommentje:
A barnafolyás kb.6napig tartott,de egyre kevesebb volt.most meg már fehér folyás van azóta mióta elmúlt a barnafolyás.de a barnafolyás elött fehér volt és most is fehér.
2011. szept. 26. 07:46
10/11 A kérdező kommentje:
már nagyon régen volt barna folyásom de most azóa amióta elmúlt már újra fehérfolyásom van.De ez normális?
2011. okt. 7. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!