úristen. Miért van ez? Mi ez a puncimba? (bővebben)
Mivel minden tájékoztatóban szerepel a ,,wc-ről elkaphatja dolog", ezért valószínű h igen van aki ráül.
De ha egy ismerősnél vagy barátnál vagy aki pl. fertőzött, és ráülsz az ő wc-jére onnan is elkaphatod. Nem kell ahhoz benzinkutat keresni.
basszus NEHOGY joghurtot használj! Sokan mondják hogy olyan bacik vannak benne amik jót tesznek a hüvelynek, de nincsenek. azok a tejsavbaktériumok lennének, amiket keresve se találsz a joghurtban. csak ártasz!
amúgy nem tudom mi lehet, valszeg orvos kéne. szólj anyudnak vagy valakinek hogy kísérjen el.
de pedig a normális hüvelyflórában PONTOSAN Lactobacillusok vannak.
Kicsiszívem, ha nem tudod, ne szólj bele!
és ez a joghurt
azt hiszem, úgy élettan, mint gasztronómia terén sok sok pótolnivalód van!!!!
A kefír nem jó, valóban.
Azert mert ha szuz vagy akkor valoszinuleg vmi antibiotikumos gomba, s eleeg nehez kezelni mert csak kulsoleg lehet.
Volt nekem is folyasom, es doki mondta.
jó, persze, azért ismerősnél okés,hogy ráül az ember, de egysezrűen számomra hihetetlen,hogy van,aki egy - akkor fogalmazzunk így - NYILVÁNOS wc-re ráül... o.O én azon mindig guggolok, nem ülök rá. csak ha nagydolog van, de olyankor meg wc papírt rakok körbe
amúgy bocs az OFF-ért! :$ :)
de tényleg, lehet , hogy doki lenne a legjobb. de a későbbiekben az intimmosakodógél tényleg jó dolog lenne, hidd el! én még csak 16 vagyok, szűz, de lassan 1,5 éve használom, mint a tusfürdőt :)
Madlow, primitív görényezd anyukádat, meg se haragudj.
A tévében nyilván nem fognak a kézenfekvő gyógymódokról beszélni, hiszen ott a cél a drága termékek eladása és ha ők fizetik az adást, naná, hogy elmondják milyen sz-r az amit az ember önerőből megcsinálhat. Amúgy én maradok a primitív gyógymódoknál, inkább a primitív görény joghurtja, mint a sok kemikália. A joghurt az ugye ehető, a sok sz-r pedig tönkreteszi a májadat, s akkor már nem csak gombagyógyszerre hanem májgyógyszerre is szükséged lesz. De hát hat a reklám, na...
És egyébként gratulálok, hogy a kereskedelmi adókból tanultok élni, gondolom egyetlen tankönyv vagy tudományos kiadvány nem járt életetekben a kezetekben. CSak így tovább, és kívánjatok magatoknak teljes életet, bár ez alapján nem tartom valószínűnek, hogy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!