úristen. Miért van ez? Mi ez a puncimba? (bővebben)
lehet, hogy rendszeresen , minden nap tusolsz, de lehet, hgoy nem mosod meg szappannal magad ott lenn. szerintem vetess anyukáddal intim mosakodógélt (a LIDL-ben lehet olcsón venni, nyomkodós , mint a folyékony szappan, olyan kiszerelésben) és azzal mosd meg minden nap.
nekem is volt már 1x ilyen, amikor mondjuk 3 napig nem fürödtem,mert nem volt lehetőségem rá (fürdőt újítottak fel, aztán meg a csövekkel matattak)
szóval nincs baj ! :)
(de ha sokáig nem múlik el, FELTÉTLEN ORVOS!!!)
Ha túrószerű váladék van akkor nagy valószínűséggel hüvelygomba. Sajnos elkaphatod akármennyit is mosakszol, uszodában, idegen wc stb.
Pontosat csak nőgyógyász tud mondani neked, kenetvétel után. Ne kezdj el semmilyen kezelést amíg orvos nem mondja mit csinálj. Ha más bajod van csak rontasz vele.
Gomba.
A joghurt is jót tesz neki, helyi kezelés formájában. Jobb mint a gombaölők, mert gyógyít, nem tüneteket töntet el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!