Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek hány éves korában jött...

Kinek hány éves korában jött meg először? Hol? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 12:49
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
76%
16 évesen jött meg az első fizum.
2011. szept. 7. 21:55
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

13 évesen jött meg először falun mamámnál. Reggle mentem a wc-re, és egy piros folt nézett vissza rám. Bár tudtam, hogy mi az a menstruáció, mégis eléggé megijedtem. Szerencsére pont ott volt anyum is, és volt nála betét. Ha csak mamám lett volna ott, nem tudom mit csináltam volna, mert egyrészt elég maradi az ilyen témákkal kapcsolatban, másrészt mikor anyumnak először megjött, leégette vele az egész család előtt. xD

16/L

2011. szept. 8. 16:04
 23/29 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat..azért még jöhetnek..:))
2011. szept. 8. 16:13
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

14 voltam, és apával épp kocsimosás közepén voltunk. Kimentem pisilni, és akkor láttam, h véres a bugyim. Cseppet váratlanul ért, lesápadtam, remegés, stb. Aztán kicsit ültem még a wc-n, h megnyugodjak, utána tettem be a betétet - remegő kézzel :)

Apának elmondtam, ő megpuszilt, és ennyi volt. :) Ja, ő meg elújságolta a rokonságnak :)

2011. szept. 8. 17:39
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Én még 11 sem voltam. Otthon, de tudtam mi az, kezeltem a helyzetet egyedül, pedig ott volt anyám is. Nem mondtam meg neki soha, úgy kezeljük, mintha mindig is lett volna. (:

15/L

2011. szept. 8. 20:21
 26/29 anonim válasza:
100%
11 évesen mikuláskor nagyimnál.Nem mertem szólni nagyinak mert csak nagyon ritkán évente egyszer szoktunk találkozni,szinte nem is ismerem(nemtudom miért csak egyszer,mikor ő is miskolcon él,közel lakunk egymáshoz de nem tul jó a viszony)azán hazamentem és anyának se mertem szólni,csak meglátta a véres bugyit a szennyesben
2011. szept. 10. 08:57
 27/29 anonim válasza:
100%

11 évesen, 1 nappal a névnapom előtt :D

otthon voltam,és nagyon fájt a hasam, lefeküdtem, elaludtam és mikor felkeltem elmentem wc-re és akkor láttam. szóltam anyunak hogy mi ez? ő meg mondta hogy nagylány lettem, gratulálok. én meg elkezdtem sírni és kiabáltam hogy én nem akarok bagylány lenni!!! xD

szóval elég cink így visszaemlékezve de ez voltxD

13L

2011. szept. 10. 15:53
 28/29 anonim válasza:
100%
12 voltam mikor megjött.Mamánál voltam,wc-n vettem észre.Phu,megijedtem rendesen,tudtam mi az és miért,de mégis.Szóltam mamának,aki leszaladt a boltba,közben jöttek értem apámék.Egyből jött a kérdés,mama hol van?Elmondtam mi történt,majd apám nagy vigyorral gratulált,hogy most már felnőtt nő vagyok ,majd kaptam két puszit :D
2011. szept. 10. 23:02
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
10 éves és 2 hónapos voltam. :) Szóval korán kezdtem. Egy novemberi péntek este elkezdett nagyon fájni a derekam. Anyu mondta, hogy feküdjek hasra, majd elmúlik biztosan, ha nyújtom egy kicsit. El is múlt. Aztán meg olyan fura érzést éreztem ott lent, mintha folyton pisi csepegne belőlem (akkor én azt hittem) Nem tudtam, mi lehet a baj, szokatlan érzés volt, elmentem vécére, anyu épp kiszaladt valamiért az udvarra, én meg megláttam, hogy tiszta vér a bugyim, nadrágom és kiabáltam, megijedtem nagyon, pedig előtte már anyu réges rég készítgetett fel rá, mert látta, hogy korán fejlődöm, de ő sem gondolta, hogy ilyen közel van az első mensi, gondolta, hogy még 1-2 év múlva. GYorsan az első meglepetés után segített, adott vattát (akkor még nagyon kezdetleges volt a betét (1989-ben) és drága, anyu nem használta és igy csak vatta volt otthon. Én meg azt gondoltam, hogy elég egy pici vattát odarakni, annyit, mint amit vérvételkor szoktak odanyomni a karomra, aztán anyu felhomályosított, hogy sokszor annyit kell :) Dehát még kis buta voltam.
2011. szept. 12. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!