Kinek hány éves korában jött meg először? Hol? Mit csináltatok?
13 évesen jött meg először falun mamámnál. Reggle mentem a wc-re, és egy piros folt nézett vissza rám. Bár tudtam, hogy mi az a menstruáció, mégis eléggé megijedtem. Szerencsére pont ott volt anyum is, és volt nála betét. Ha csak mamám lett volna ott, nem tudom mit csináltam volna, mert egyrészt elég maradi az ilyen témákkal kapcsolatban, másrészt mikor anyumnak először megjött, leégette vele az egész család előtt. xD
16/L
14 voltam, és apával épp kocsimosás közepén voltunk. Kimentem pisilni, és akkor láttam, h véres a bugyim. Cseppet váratlanul ért, lesápadtam, remegés, stb. Aztán kicsit ültem még a wc-n, h megnyugodjak, utána tettem be a betétet - remegő kézzel :)
Apának elmondtam, ő megpuszilt, és ennyi volt. :) Ja, ő meg elújságolta a rokonságnak :)
Én még 11 sem voltam. Otthon, de tudtam mi az, kezeltem a helyzetet egyedül, pedig ott volt anyám is. Nem mondtam meg neki soha, úgy kezeljük, mintha mindig is lett volna. (:
15/L
11 évesen, 1 nappal a névnapom előtt :D
otthon voltam,és nagyon fájt a hasam, lefeküdtem, elaludtam és mikor felkeltem elmentem wc-re és akkor láttam. szóltam anyunak hogy mi ez? ő meg mondta hogy nagylány lettem, gratulálok. én meg elkezdtem sírni és kiabáltam hogy én nem akarok bagylány lenni!!! xD
szóval elég cink így visszaemlékezve de ez voltxD
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!