Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek hány éves korában jött...

Kinek hány éves korában jött meg először? Hol? Mit csináltatok?

Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 12:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

13 voltam! Reggel erre ébredtem, hogy "úsztam a vérben"! Nagyon megijedtem, pedig tudtam már, hogy mi az a menstruáció, mégis nagyon váratlanúl ért! Rohantam a wc-re miután megébredtem, mert el sem tudom képzelni, hogy mi lehet az alsóneműmben:D Elordítottam magam, hogy "ez meg mi?" Ígyhát anya odarohant, és megtudta:D

16/L

2011. szept. 7. 14:34
 12/29 anonim válasza:
100%
13 évesen osztálykiránduláson. A tanárnőhöz mentem elkéredszkedni, boltba vásárolni.
2011. szept. 7. 15:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
13 évesen, szerencsére otthon, szóltam anyának
2011. szept. 7. 15:21
 14/29 anonim válasza:
100%
13 éves, a szülinapom után pár nappal. Tesi óra elött elmentem vécére, és akkor láttam meg a véres bugyimat. Belettem egy köteg zsepit, de nagyon féltem, mi lesz. Pont azon az órán volt magasugrás. Az elsö ugrásom után sírva fakadtam, mert nem tudtam, mi történik velem. :D Utána nem is ugrottam többet. Amikor pedig hazaértem, rögtön montam anyunak, ö pedig adott betétet. :) 15/L
2011. szept. 7. 16:29
 15/29 anonim válasza:
100%
Itt egyeseknek milyen korán megjött! 10-11 évesen. Nem irigyellek benneteket. Nekem a 14. szülinapom után másfél hónappal reggel, de nem úsztam benne, csak egy foltocska volt.
2011. szept. 7. 16:56
 16/29 anonim válasza:
100%
12. szülinapom előtt 2 hónappal. Otthon voltam, szerencsére. Kicsit meglepődtem, mert nem készültem még rá (nem gondoltam volna, hogy olyan fiatalon megjön), de aztán szóltam anyunak és nem volt semmi gond. 17/L
2011. szept. 7. 19:05
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

A 12-dik szülinapom előtt 3 nappal:)

Egy szombati napra esett reggel, és szokásomhoz híven mentem a wc-re amikor meg láttam egy nagy véres foltot a bugyimon.

Csak azt tudtam kiáltani:Úristen!Úristen!

Erre anyum kicsászkált a hálószobából, halál álmos fejjel.

Na mi van?Te meg mit ordibálsz kora reggel?-mondta

Én meg csak-Nézd!Nézd!

Erre ő csak ennyit tett: Egy kereszt vetett rám majd csak annyit fűzött hozzá-Most már hivatalosan is felnőtt nő vagy!Gratulálok.A polcon a találsz betét.Majd visszament aludnixd.

16/L

2011. szept. 7. 19:41
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
ja és igen otthon:)
2011. szept. 7. 19:42
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
A 12. születésnapom után pontosan 2 hónappal és 4 nappal, 2009-ben. Az iskolában még nem vettem észre, csak amikor hazaértem, és elmentem a mosdóba. Mivel pont itt volt a barátnőm, ezért nem sikítottam fel, különben nagyon megilyedtem. Mivel csak a nagymamám volt itthon (anyának éppen valami dolga volt), ezért tőle kérdeztem meg, hogy mit tegyek.
2011. szept. 7. 20:06
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 13. szülinapom előtt 2 hónappal, pont egy kerek dátumon, 2010 január 1-én, tehát újévkor. Olyan hajnali 5 körül feküdtem le, akkor még minden oké volt, aztán mikor úgy 3-4 óra múlva mentem ki wc-re, akkor megláttam a piros foltot a bugyimon. :D Nem ijedtem meg, tudtam mi az, csak meglepődtem. :D Rögtön kikiabáltam anyának.

14/L

2011. szept. 7. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!