A segítségemre válhat ha veszek Canestent?
Figyelt kérdés
Fehér darabos folyásom van (van amikor folyékony és átlátszóhoz közelít, de általában fehér és sűrű) minden nap van és nem kevés mennyiségben! a közelünkben nincs nőgyógyász csak háziorvos és nem tudom ki vizsgáltatni!2009. ápr. 20. 13:03
1/6 anonim válasza:
Erre szerintem nem elég a Canesten. Mindenképpen keress fel nőgyógyászt. Ne húzd az időt.
2/6 anonim válasza:
Elvileg igen,gyakorlatilag nem biztos mert nem biztos hogy gombás fertözésed van!Igazából én kipróbálnám a te helyedben azt ha nem javul mindenképp menj el nögyógyászhoz!Én is igy csináltam most múlt héten canesten pár napig mintha el is múltak volna a tünetek de most megint elöjött!A héten megyek az orvosomhoz!
3/6 anonim válasza:
Szerintem próbáld ki, ha nem enyhül három nap alatt, akkor keress egy nőgyógyászt, olyan nincs, hogy elérhető távolságban abszolút nem találsz. A legközelebbi városban biztos van egy.
Egyébként nekem dettó ugyanez volt (viszketéssel meg égéssel társítva), én persze mentem is a nőgyógyászhoz, és mit írt fel?
Canesten hüvelytablettát, meg mondta, hogy vegyek canesten kenőcsöt kívülre. Ez ugyanaz, mint a canesten combi, csak a tabletta nem 3 hanem 6 darab. És hatott is. Először.. Mikor legközelebb jött ki, akkor meg semmit sem ért.
4/6 A kérdező kommentje:
nem ég és nem is viszket, csak jön és nem múlik!! de minden nap és képzeljétek ez a múltkor még mensi közben is volt, pedig akkor még soha nem jelentkezett!!
Mennyibe kerül a Canesten??
2009. ápr. 20. 13:39
5/6 anonim válasza:
ha nem ég és nem viszket akkor ez valamilyen másfajta fertözés is lehet, lehet hogy a méhnyakon van valami elváltozás. menj el nögyógyászhoz mindenképpen!!!!!!!! ö a legbiztosabb gyógyszer
6/6 anonim válasza:
Harmadik vagyok, ha nem ég és nem viszket akkor az más, mert a gomba összetéveszthetetlen az iszonyatos, nem lehet nem észrevenni a viszketést, égést. Akkor ne canestenezzél, mert az gombára jó. Menjél nőgyógyászhoz, ha nincs helyben akkor üljél fel egy buszra vagy valami, meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!