Jó lesz ha addig Canestent használok?
Figyelt kérdés
Ma éreztem,hogy viszket és ég a puncim és be vannak pirosodva a szeméremajkaim,és túró szerű váladék volt ott,pedig mindennap mosom rendesen.Én gombára gyanakszom.Legközelebb csak hétfőn tudok dokihoz menni,a köv.3 napban halaszthatatlan programom van.Ha addig Canestennel kenegetem a szeméremajkaim,az jó lesz?2011. jún. 2. 19:47
1/3 anonim válasza:
Vegyél Canesten combit...nekem az mindig beválik..van benne 3 hüvelykúp meg egy egész tubus krém.. :D nekem mindig jo..van is itthon mindig egy dobozzal.
2/3 anonim válasza:
Szerintem inkább bírd ki, még a végén kiderülhet, hogy nem gomba, vagy nem megfelelő a kezelés.
Az előzőnek (is) annyit, hogyha szükség van rá, hogy legyen otthon, meg gyakran előjön, az azért lehet, mert csak ímmel-ámmal van kikezelve ilyen szélesspektrumú vacakkal, amire már bizonyára rezisztensek a mocskok. Egyszer kikezeli az ember, célzott szerrel, tenyésztés után, akkor nem kéne kiújulnia (meg persze a partnert is kezelni kell, mindent fertőtleníteni) És sajnos jó orvos is kell, mert némelyik lustaságból vagy ki tudja milyen okból csak annyit javasol hogy canesten, azt cső...
3/3 anonim válasza:
Hétfőn mindenképpen menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!