A nőgyógyász tényleg csak Canestent ír fel?
1 sárgás folyás az bakteriális fertőzésre utal
2 fáj - az gyulladás
3 gyulladásra antibiotikumot írnak, bakteriális fertőzésre meg bakteriális fertőzésre való gyógyszert/krémet/kúpot/hüvelytablettát
4 nekem még a büdös életben nem írt Canestent az orvosom, még gombás fertőzésre se
5 mondd az orvosodnak, hogy rontottál a helyzeteden némi Canestennel és öndiagnózison alapuló kezeléssel!
6 beszélj meg időpontot a rákszűrésre is!
jó ötlet, csak nem hiszem hogy van a közelünkben, mert egy kisvárosban lakunk. és ha anya még ide se hajlandó elkísérni oda méginkább nem fog. amúgy sincs pénzünk utazgatni.
na de nagyon elkanyarodtunk a kérdéstől.. :D szóval akkor nem csak canestent ír, ez a lényeg. :) köszi a válaszokat
ugyan már....miért félsz tőle? nincs benne semmi...
én 19 évesen mentem el, mert hasonló volt a szitu, megvizsgált stb. és úgy köszönt el, hogy legközelebb, ha ez van nyugodtan vegyek a gyógyszertárba...(nem canestent javasolt)
Az orvos mindig azt írja fel, amit adott esetben a legjobbnak ítél. Ha az éppen a canesten - én sem kaptam még soha -, akkor azt, ha más, akkor mást.
16 évesen nyugodtan mehetsz a sima sztk-s rendelésre is, anya sem kell, hogy elkísérjen - engem soha nem kísért el, mégsem esett csorba a kapcsolatunkon, légy önálló, nagylány! -, fogd a személyidet, lakcímkártyádat és a tb-kártyádat és spuri az sztk-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!