Vissza térő e-coli hugyuti fertőzésem van, a páromnak meg minden vizsgálata mindig negatív. Miért mászkál ez a baci?
tehát akkor mégsem elkapható és nem a párom fertőz vissza.
megfelelő a higiéniám minden körülmények között.
egy évben pár hónapot vagyok egészséges.
elkeserít, mit tehetnék ellene?
mindig antibiotikuzom, tőzegáfonyázom.
MITŐL MÁSZNAK ÁT A HUGYUTAKBA??????
hát megértem a problémádat,tudod nekem nem a húgycsövemben hanem a hüvelyembe kerül mindig.pedig én is betartok minden szabályt!!!!!már nincs természetes védekezőrendszerem szerintem azért van ez a sok antibiotiuűkum miatt
neked azt tanácsolom hogy :
ne a normaflore-t használd mert az nagyon gyenge probiotikum,helyette a laktívot vagy amit most reklámoznak proprebiotikumot.
a másik dolog hogy van egy por d-mannóz a neve ,ez kifejezetten az e-colit pusztítja a húgycsőből, tehát felér egy antibiotikummal sőt jobb mert nem alakul ki rezisztencia.viszont húzós az ára kb 10.000 ft ,jó én 8000-ért vettem a bioboltban .De szerintem meg kéne próbálnod ,mellette pedig erősíteni a flóráidat,ugyanis ha mindig eszed az antibiotikumokat akkor az eddig felépített flórát lerombolod.
köszi a tippet
jelenleg 1 hete vagyok túl megint egy antibiotikumon, mellette gomba elleni kúpoztam (mert a két betegség nálam valahogy mindig együtt jár)
most azt csinálom, hogy immunerősítek (echinacea)tőzegáfonyázok, 3-4 naponta savas hüvelyöblítek (nekem is volt a hüvelyemben is)jelenleg nem élek nemi életet - és totál makk egészségesnek érzem magam.
szerintem ezzel a felállással így is maradhatna...
szóval kezdek ráébredni, hogy mégiscsak a nemi élet az oka, mert mindig azután jön ki (pedig tartós, komoly kapcs-ban vagyok)
olvastam infókat, hogy a párunkat is mindig kezelni kell (hiába nincs semmi baja) 1 hétig canesten krémmel, a kúra után minden nap neogmanolt 0,5l vízben feloldani és neki ezzel kell mosogatnia magát-ott.
a d mannózról én is olvastam a neten, az ára nagyon visszariaszt :(
egyelőre a fenti elveimet tesztelem.
legközelebb d mannózozok
jelenleg most minden ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!