Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi a petefészek ciszta tünetei?

Mi a petefészek ciszta tünetei?

Figyelt kérdés
sűrgős! várom a válaszokat
2011. szept. 2. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, nekem volt sajna többször is régen, erős petefészek görcsöm volt mensi előtt, nem mensis görcs, hanem kifejezetten csak az egyik oldali petefészkem fájt, de kegyetlenül, emellett magas volt a reggeli ébredési hőm , a fájdalom pedig kisugárzott abba a lábamba, combomba is amelyik petefészkem fájt.Mensikor szokott a legtöbbször kifakadni, olyankor kegyetlen erős fájdalommal jár, ez a jobbik eset, a rosszabb az amikor nem durran szét és ott marad.
2011. szept. 2. 23:50
 2/6 A kérdező kommentje:

akkor nem tudom.

nekem időközönként kb naponta 2 alkalommal vagy 1 alkalommal faj a hasam különböző pontokon vagy a gyomrom vagy az epém körül de legtöbbször középen a méhemnél de volt h a petefészek körül is fájt, ezenkívűl WC-zés után a klotyóba vért láttam és törlésnél is volt vér, a vizeletembe nincs vér már kivizsgálták, és ez nem a menszi idején van.

mensziről: ma jött meg, de olyan kevés van mintha a 5. napba lennék vagyis mintha az utolsó napokba szokott lenni. Annyira gyenge,

amikor fáj a hasam annyira gyenge vagyok hogy a felkelés az ágyból is fárasztó.

és menszi előtt nagyon fájt a hasam, majdhogy a falat kapartam, de most is vacakol

Mi lehet ez?

2011. szept. 3. 00:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen keress fel egy nőgyógyászt.
2011. szept. 3. 09:36
 4/6 A kérdező kommentje:

tudom, hétfőn jelentkezek be, sajna be kell jelentkezni nem lehet csak úgy odaülni, ezenkívűl már a csípőm is fáj, lehet h kisugárzik vmi.

általában az orvosok nem vesznek komolyan, viszont addig örüljek amíg az orvos nem kedves velem és nem kezd el velem beszélgetni, nem? :D

2011. szept. 3. 13:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi volt a nőgyógyinál?

Mit mondott v. tudott megállapítani?

2014. máj. 27. 22:27
 6/6 anonim ***** válasza:
De meg kéne nézetni ultrahangon
2014. máj. 27. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!