Mi a petefészek ciszta tünetei?
akkor nem tudom.
nekem időközönként kb naponta 2 alkalommal vagy 1 alkalommal faj a hasam különböző pontokon vagy a gyomrom vagy az epém körül de legtöbbször középen a méhemnél de volt h a petefészek körül is fájt, ezenkívűl WC-zés után a klotyóba vért láttam és törlésnél is volt vér, a vizeletembe nincs vér már kivizsgálták, és ez nem a menszi idején van.
mensziről: ma jött meg, de olyan kevés van mintha a 5. napba lennék vagyis mintha az utolsó napokba szokott lenni. Annyira gyenge,
amikor fáj a hasam annyira gyenge vagyok hogy a felkelés az ágyból is fárasztó.
és menszi előtt nagyon fájt a hasam, majdhogy a falat kapartam, de most is vacakol
Mi lehet ez?
tudom, hétfőn jelentkezek be, sajna be kell jelentkezni nem lehet csak úgy odaülni, ezenkívűl már a csípőm is fáj, lehet h kisugárzik vmi.
általában az orvosok nem vesznek komolyan, viszont addig örüljek amíg az orvos nem kedves velem és nem kezd el velem beszélgetni, nem? :D
Mi volt a nőgyógyinál?
Mit mondott v. tudott megállapítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!