Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális, ha fáj a mellem, ha...

Normális, ha fáj a mellem, ha hason fekszem?

Figyelt kérdés
Olyan jól esne néha hason aludni, feküdni, de nyomódik a mellem és nagyon fáj.:(
2009. ápr. 19. 00:29
 1/4 A kérdező kommentje:
A melleim eléggé kicsik.
2009. ápr. 19. 00:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
hát nemtom. énis szeretnék hason aludni, de nemtudok, nekem is fáj meg kényelmetlen, bár nekem eléggé nagyok a melleim
2009. ápr. 19. 01:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyobbak, én csak hason tudok elaludni, néha oldalt, bár én tartom magam a karommal szóval nekem nem fáj. Ha telibe ráfeküdnék az viszont kellemetlen lenne.
2009. ápr. 19. 01:04
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szinte alig vannak, olyan kicsik. Mégis fáj, ezért párnával ki kell támasztanom magam, vagy valahogy odarakni a kezem legalább amíg elalszom különben fáj. Egyébként nem értem, mert nem érzékenyek, nem is érzek semmit.

De nekem is fájnak ilyenkor szóval szerintem nincs semmi bajod, van akiknél ez így van...

2009. ápr. 19. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!