Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha hason fekszem akkor néha...

Ha hason fekszem akkor néha fáj a mellem, olyankor úgy érzem csak útban van, más is van így vele? Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 20:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is így érzem, pedig nekem nem túl nagy.

Lehet azért, mert nagyobbacska a melled. És úgy nem kényelmes hason feküdni...

Én fel szoktam magam párnázni pár helyen, hogy ne a mellemre nehezedjen a súly, ne az nyomódjon. a mellkasomhoz rakok párnát és akkor a mellem nem nyomódik az ágyba :))

Különben lehet, hogy valami baj van, de ha mindkettő kényelmetlen akkor ennek kicsi az esélye.

Nekem pl. az egyikben találtak csomót, azóta már lehet csomókat :(

A másik rendben.

Mégis mindkettőt ugyanannyira érzem kellemetlennek hason fekvéskor...

szerintem nincs baj, esetleg tegyél oda párnát vagy valami puha plédet, pulcsit, és "párnázd ki magad". esetleg helyezkedj másképp, vagy tedd a melled fölé, a mellkasodhoz a kezed és akkor nem nyomódik úgy, és máris kellemesebb.

2009. márc. 19. 21:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon zavar,nekem is fáj egy kicsit,útban van, ezért nem is fekszem hason. Pedig nem nagyok. Szerintem attól van, hogy a mellek nagyon érzékenyek.
2009. márc. 19. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!