Lehet, hogy ez terhességi előjel v valami betegség?
Figyelt kérdés
Sosem volt rendszeres a menstruációm. Valahogy 35-39. napokon szokott megjönni. 3 hete 43-ik napon megjött... bár csak 3 napig tartott és nem jött sok, nem volt görcsölés sem. Nem tudtam mire vélni... Vettem terhességi tesztet is és negatív volt. (A barátommal mindig védekezünk, odafigyelünk) Most pedig 3 hétre rá újra elkezdtem pecsételni. Az elején világos... később sötétbarna folyásom volt, most meg már véres is. Nem görcsölök és nem éreztem semmi előjelét, hogy megjönne. Olvastam, hogy a beágyazódáskor jön egy kis pecsételés. Vegyek újra tesztet? Jövőhétre van időpontom nőgyógyászhoz, de már nem bírom.2011. aug. 29. 11:17
1/2 anonim válasza:
Veszteni valód nincs,ha csinálsz egy tesztet, csak megnyugszol, ha nem vagy terhes, mert gondolom nem akarsz még babát. De ha mindig védekeztek, akkor nem lehetsz terhes és csak menstruálsz.
2/2 anonim válasza:
Nincs 100%-os védelem, lehetsz terhes ha élsz szexuális életet. Amennyiben valaki aki él szexuális életet, a normálistól komolyabban eltérő vérzést észlel, érdemes elmenni nőgyógyászhoz. Ugyanis terhesség során lehet köztesvérzés is, ami jóval gyengébb a normálisnál általában, de mégis sokan azt hiszik, hogy menstruáció.
Tesztet vehetsz, de úgyis az orvosnál derül ki biztosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!