156 cm magassághoz mi az ideális testsúly?
Figyelt kérdés
13/L2011. aug. 29. 09:33
11/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem kell még ilyenkor fogyókúrázni.. én 14 éves vagyok és 43 kg. én hízni akarok..csak nem megy.:/.
12/16 anonim válasza:
Én 12 vagyok 155 cm és 50 kg. Szerintem sem kellene fogyóznod, mert ilyen korban még felesleges. És egyébként is nem a kiló számít hanem az hogy hogy nézel ki...Lehetsz 35 kiló ha úgynézel ki mind egy disznó és lehetsz 50 kiló is egy tök jó alakkal. A gének, a csontozat is sokat számít...
13/16 anonim 

válasza:

átlagosan 46 kg, de alkatilag 43-50 kg között bármelyik ideális lehet.
Az, hogy ilyen korban ne fogyózz az igaz lehet, DE AZ IS FONTOS, HOGY NE ZABÁLJ MINDENT ÖSSZE, HANEM SPORTOLJ ÉS EGÉSZSÉGESEN ÉTKEZZ!
14/16 anonim 

válasza:

az ha 156 cm és 54 kilo vagy akkor tök normális vagy sőt szerintem mivel csak 13 vagy meg fogsz nyúlni,tehát karcsúbb,formásabb leszel,persze ez nem bizti
15/16 anonim 

válasza:

Kb 45kg, de tartományt szoktak megadni, nem konkrét súlyt, ezért lehet, hogy minden kalkulátor mást adott ki. A kg-nál sokkal többet számít a testzsír százalék.
16/16 anonim válasza:
Az érzés, amikor te 165cm vagy és 49 kiló, de így is kövér vagy, ezek meg azt mondják, hogy modell alkatok😂😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!