Betéttel lehet úszni?
Ki fog esni, sőt ázni az egész betét a bugyidból..
Baromi ciki lesz..
Szerintem inkább el kellene halasztanod a dolgot ha nem akarsz tampont, bár én tamponnal sem ajánlom iylenkor a pancsolást.
Nem lehet vele. Hiszen magába szívja a folyadékot, legyen az vér vagy víz. Próbáld ki, meríts egy lavór vízbe egy betétet - jól megdagad. Éppen ezért tilos lehúzni a vécén, például.
Vagy barátkozz meg a tamponnal (lassan, fokozatosan, elsőre ritkán sikerül) vagy inkább hagyd ki a fürdést. Sajnálom, ez van. Más módszer nincs.
Mint már írták mások is, magába szívja a vizet.
Amikor az osztállyal strandolni voltunk hetedikben, nekem is épp akkor volt meg. Ültem a medence szélén, lógattam a lábam a vízbe, és volt pofájuk belelökni. Gondolhatod, mehettem haza, és nem volt kedvem még egyszer belépőt venni, úgy, hogy bele se mehetek a vízbe.
Logikus, hogy nem lehet bemenni vele a vizbe:
1.felszívja a vizet!
2.egészségtelen!
3.vértócsa lesz körülötted, és leégsz, ami nagyon ciki, és nem kellemes dolog...!stb.
Szóval egyértelmű a válasz NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!