Betéttel lehet úszni?
Figyelt kérdés
Hétvégén mennék a barátnőmhöz fürdeni. Kevesebb, mint egy éve menstruálok és még nagyon nem pontos. Viszont mostanában számítok rá. A tampontól félek, nem merem használni. Nem nagyon ugrálnánk, meg semmi ilyesmi. Kérlek titeket, kíméljetek az olyan válaszoktól, hogy "a tampontól egyáltalán nem kell félni", meg ilyesmi. 12/L2011. aug. 25. 13:03
1/25 anonim válasza:
Betéttel nem tudsz úszni, hiszen beszívja a vizet.
3/25 anonim válasza:
meg a víztől elenged a ragasztás. sajnos kénytelen vagy barátkozni a tampon gondolatával. vagy lemondtani a menzesz alatt a fürdéről...
4/25 anonim válasza:
Hát betéttel pedig nem lehet ahogy bemész a vízbe felszívja az egészet. Gondolom úszó pelenkát nem akarsz felvenni! :)
5/25 anonim válasza:
nem tudsz betettel úszni úgy, hogy ne legyen kínos. Kilógnak a szárnyai, ez is látszik, a betét alakja is látszik és a vér is ki fog folyni, mert magába szívja a betét a medence vizét. Piros lé folyna végig a combjaidon.
6/25 anonim válasza:
én ennyi idősen,mint te kezdtem tampont hazsnálni,igaz akkor még csak strandoláskor . Először nem ment fel ,talán másodszorra sem, lazítani kell mielőtt felrakod..ne teljesen egyenesen nyomd fel,hanem kicsit hátrafelé,remélem érted:) És a betéttel semmiképpen nem lehet..
7/25 anonim válasza:
És nem is túl higiénikus... Gondolj csak bele, vmi "kifolyik" belőled és aztán a betétből meg "kiázik" a vízben...
8/25 anonim válasza:
Hihi, a beteted hamarabb fog uszni a viz tetejen mint te, ugyhogy ezt felejtsd el :)
10/25 anonim válasza:
Meg ne próbáld, kíméld magad a beégéstől. Én amikor 13-14 voltam mentem el Horvátoszágba és pont megjött. A testvérem bnője vett nekem tampont és mondta hogy próbáljam ki azzal tudok fürdeni. Először bénán raktam fel, nem ment teljesen bele. Fájt. De másnap mivel az előző napom nagyon rossz volt e miatt, idegességembe jó mélyre nyomra, és meg sem éreztem utána egész nap. Azóta csak tampont használok =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!