Mikor voltatok először nőgyógyásznál? Hány évesen?
Attól még, hogy nincs semmi panasz illik elmenni, méhnyakrák szűrésre meg hasonlók.
Én most voltam először kb. 2hete, féltem meg minden, de nem nagy dolog.Ennyit megér az egészségem :)
17/L
Neked most tényleg az a mániád, hogy nem fogadnak sehol és páros lábbal rúgnak ki? Meg hogy fizetni kell?
Elárulom: Bemész egy nőgyógyászati szakrendelésre (lehetőleg ahová területileg tartozol), majd elmondod, hogy az éves rákszűrő vizsgálatra jöttél. Nem fog senki kirakni meg leszólni, hanem adnak egy időpontot és ha van TB-d, ingyen megcsinálják.
Egyébként furcsa, hogy ennyire nem vagy képben. Még a szűrővizsgálatok közül szerintem a nőgyógyászati rákszűrést hangsúlyozzák a legtöbbet. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy vki még soha a büdös életben nem hallott ilyenről.
26 éves vagyok, tavaly voltam először, de csak hasi ultrahangot csináltak, le sem vetkőztem. :)
Semmi panaszom nincs, és szűz vagyok. Az orvos is azt mondta, hogy amíg szűz vagyok, és nincs bajom, addig az ultrahangból (és a feltett kérdésekből) is látja, hogy minden rendben van szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!