Voltatok már zavarban nőgyógyásznál?
A nőgyógyászom a popómba csípett, mikor vizsgálat után elköszöntem és távozni akartam. Sajna nem efy jóképű fiatal doki...
A fogorvosom kezdett még ki vele, na az durva volt. Telefonon zaklatott 1-2 hónapig. Sajnáltam, mert nagyon jó volt szakmailag és nem drága, viszont mint ember... Ő fiatalabb volt nálam egy kicsit, és nős a nyomozataim szerint.
az én nőgyógyim kb 65 éves nő...hmmmm még nem égtem, bár rám mosolygott mindig...
...figyi, ne aggódj...neki te úgy ott nem egy csajszi vagy, hanem egy beteg...(én gyógymasszőr vagyok és ha nekem test=test (kortól nemtől függetlenül) akkor egy nőgyógyi az bizony a nagyajkaktól a petefészekig vesz rólad tudomást, amíg a rendelés tart...(mint nő)...az meg hogy mosolyog...kedves...de tekintsd őt bátran 65 éves nőnek és kész (gondolom ezek után mégha nem lenne a dokid sem akarnál tőle semmit, akkormeg?!)...
szerintem nyugodj meg, egyáltalán nem zavarbaejtő, hogy 3 évvel idősebb a nődokid :)
az enyém 32 én 20 vagyok és én még jobban is érzem így magam, mert így jobban meg tudom vele beszélni a dolgaimat, mint egy 65 évessel :D
Persze az elején furcsa volt , hogy csak ennyi a különbség köztünk, de mostmár le nem cserélném .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!