Ma jött meg és 4 nap mulva strandra mennénk sztetek mit csináljak?
Szerintem lerövidíteni nem lehet, max. a kezdetét kitolni (állítólag citromlével), de arról már lekéstél sajnos. Tényleg csak a tampon marad. Elhiszem, hogy idegenkedsz tőle, én is nagy nehezen szántam rá magam, de ilyen helyzetben, mint pl. strandolás, inkább tamponálok, minthogy a parton ücsörögjek. Szerintem egy próbát megér, és úgy is csak egyetlen nap, illetve még annyi sem. És ha félóránként cserélsz (bár a 4. nap már tuti nem olyan erős a vérzés), akkor észre sem fogod venni, és aggódnod sem kell. Sok sikert!:)
22L
Hidd el azért fájt, mert nem nyomtad fel eléggé. Annyira mélyen kell benyomni amennyire az ujjad (amivel tolod) engedi.
Nem fog elszakadni!!!! És a zöld cérna is kilóg,amivel majd ki tudod húzni.
Én előtte mindig próbát csinálok, kibontom a fóliából, a végét ( a cérnánál) az ujjaimmal körkörös mozdulatokkal kicsit kitágítom, épp hogy a mutatóujjam hegye odaférjen, jól megrángatom a zöld madzagot egyszer-kétszer ( hogy tényleg jó erős-e = de persze naná hogy az) és amilyen mélyen csak tudom feltolom.
Csak akkor fáj ha nem tolod be annyira amennyire kell. És ha most azonnal ki is húztad és az is fájt, az azért van mert annyira száraz volt még a tampon hogy nem csúszott ahogy húztad.
Próbáld még többször!
Tényleg hidd el, ha rendesen a helyére van tolva akkor nem fáj!! Máskülönben nem használná több millió nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!