Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma jött meg és 4 nap mulva...

Ma jött meg és 4 nap mulva strandra mennénk sztetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés hogy van e valami ami leröviditené? 12 éves vagyok és tampont nem akarok szerintetek mi rövidítené le?SEGITSETEK LÉCCI
2011. aug. 19. 14:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szerintem lerövidíteni nem lehet, max. a kezdetét kitolni (állítólag citromlével), de arról már lekéstél sajnos. Tényleg csak a tampon marad. Elhiszem, hogy idegenkedsz tőle, én is nagy nehezen szántam rá magam, de ilyen helyzetben, mint pl. strandolás, inkább tamponálok, minthogy a parton ücsörögjek. Szerintem egy próbát megér, és úgy is csak egyetlen nap, illetve még annyi sem. És ha félóránként cserélsz (bár a 4. nap már tuti nem olyan erős a vérzés), akkor észre sem fogod venni, és aggódnod sem kell. Sok sikert!:)

22L

2011. aug. 19. 15:39
 12/16 A kérdező kommentje:
jajj mais megpróbáltam egy mini tampont és nem sikerült borzalmasan fájt amikor betettem és kiszedtem nem birom elviselni és rettenetesen félek atól hogy elszakad
2011. aug. 19. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne idegeskedj! Az idegeskedéstől csak hosszabbodik a menstruáció (több esetben). Minden menstruáció más és más, lehet, ha nyugodt vagy, akár el is múlhat, míg strandra mész. Ha nem, akkor tényleg marad a tampon. Mint láttam, fáj ha felhelyezed. Próbáld úgy, hogy leguggolsz, kicsit előre hajolsz, nem izgulsz rajta (!! ez nagyon fontos), és el vannak lazítva az izmaid.
2011. aug. 19. 16:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Hidd el azért fájt, mert nem nyomtad fel eléggé. Annyira mélyen kell benyomni amennyire az ujjad (amivel tolod) engedi.

Nem fog elszakadni!!!! És a zöld cérna is kilóg,amivel majd ki tudod húzni.

Én előtte mindig próbát csinálok, kibontom a fóliából, a végét ( a cérnánál) az ujjaimmal körkörös mozdulatokkal kicsit kitágítom, épp hogy a mutatóujjam hegye odaférjen, jól megrángatom a zöld madzagot egyszer-kétszer ( hogy tényleg jó erős-e = de persze naná hogy az) és amilyen mélyen csak tudom feltolom.

Csak akkor fáj ha nem tolod be annyira amennyire kell. És ha most azonnal ki is húztad és az is fájt, az azért van mert annyira száraz volt még a tampon hogy nem csúszott ahogy húztad.

Próbáld még többször!

Tényleg hidd el, ha rendesen a helyére van tolva akkor nem fáj!! Máskülönben nem használná több millió nő!

2011. aug. 19. 16:51
 15/16 anonim válasza:
Szia, én egy 13 éves lány vagyok. Elmondom neked én is rettegtem a tampon miatt de végül kipróbálta és azóta azt használom!! Sokkal kényelmesebb, mint a betét!!! :)
2011. aug. 22. 08:46
 16/16 anonim ***** válasza:
nekem 3 napig tart, és ez is olyan, hogy alig vérzek valamit... 17/L
2011. aug. 22. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!