Vasárnap mennénk strandra de megjött ma (csütörtök). Mit tegyek? Anyukám azt mondja ne rakjak be tampont mert kicsi vagyok még hozzá 12 éves. Segítségkéne hogy gyorsabban vége legyen vagy hogy valami uton módon fürödni tudhassak! Előre is köszönöm!
előszőr is:NE ÍRJ NAGYBETŰVEL MERT TÖRÖLNI FOGJÁK A KÉRDÉSEDET!!
MÁSODSZOR:MOST JÖTT MEG ELŐSZŐR?
Tudom milyen rossz az,ha nem mehetsz be a vízbe,mert megvan :)
Én is még csak 12 vagyok,és én úgy csináltam,hogy felvettem egy kisebb bugyit,abba bele a betét,rá a fürdőruha alsó,vagy egy kis sort.Felülre meg a felső részt,és így belementem a térdig érő vízbe labdázni,meg bevizeztem a hajam,egy kicsit a felsőt,és sokkal elviselhetőbb volt,mintha kint ültem volna a parton.Mondjuk ez nem strand volt,hanem Balaton.Ha nem természetes strandról van szó,akkor elhalasztanám egy héttel,mármint megkérném rá anyumat,hogy menjünk máskor :)
Sok sikert!
12/l
nagyon szépen köszönöma tippeket!!! rendesek vagytok
amúgy sajnos nem lehet elhalasztani mert ismerősök is meg vannak hívva!!!sajna:(
18:08as vagyok
akkor marad az a) verzió vagy a tampon :)
vagy próbáld ki a limonádét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!